Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει μέχρι Πέμπτη τις κινητοποιήσεις της η ΠΟΕ – ΟΤΑ, αναστέλλει η ΠΟΠ – ΟΤΑ

Διχασμένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στους δήμους αναφορικά με το αν θα αναστέλλουν ή όχι τις κινητοποιείς τους για τη συγκομιδή σκουπιδιών από τους δρόμους της χώρας.

Το πρωί, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ) αποφάσισε στην αναστολή της αποχής από την συγκομιδή των απορριμμάτων, εξαιτίας τόσο των κινήσεων από το υπουργείο Εργασίας και την κυβέρνηση να επιλυθούν τα προβλήματά τους, όσο και εξαιτίας της κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις μεγάλες πόλεις εξαιτίας του μεγάλου όγκου απορριμμάτων.

Αντίθετα, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι η ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της, απορρίπτοντας τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης.

Μάλιστα οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν κλιμάκωση των αντιδράσεων τους ενάντια στην λύση που προωθεί η Κυβέρνηση μετά από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους καθαριότητας.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Δευτέρα συνεδριάζει, εκτάκτως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για το ζήτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...