Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αντί για το Μενίδι ο Τόσκας απαντά… στον Χρυσόγονο!

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στην πρώτη του δήλωση για το θάνατο του 11χρονου Μάριου, προτίμησε να ανταποδώσει τα εσωκομματικά πυρά που δέχτηκε από τον Κώστα Χρυσόγονο, παρά να προτείνει μία λύση για να μην συμβεί ποτέ ξανά κάποιο παρόμοιο περιστατικό.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος ρώτησε δημοσίως τι έχει κάνει ο Νίκος Τόσκας για το «άβατο» της Δυτικής Αττικής.

Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού ήταν ότι ο κ. Χρυσόγονος να επιστρέψει στο χωριό του, και να αφήσει τις προτάσεις.

«Να πάει στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης που είναι και η περιοχή του, και να μας κάνει προτάσεις γι αυτή την περιοχή», είπε συγκεκριμένα. Και συμπλήρωσε πως «οι προτάσεις δεν θα πρέπει να γίνονται από την κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, αλλά από τους ανθρώπους που ζουν εδώ».

Συνέχισε μάλιστα υποστηρίζοντας ότι «όποιος νομίζει πως μέσα σε 24 ώρες, σε ένα ή σε δύο χρόνια θα λυθεί το θέμα της Δυτικής Αττικής και ξαφνικά τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο και θα υπάρξει σοβαρή επαγγελματική ενασχόληση επαγγελματική κι όχι με τα ναρκωτικά, θα πει ψέματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 Η Βάσω κάνει τα πάντα για να διώξει τον Σταύρο από την εταιρία του...