«Ο Πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί, έβαλε ψηλά τον πήχη για το χρέος προκειμένου οι βουλευτές του να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα και τώρα ξεφτιλίζεται» σημειώνει μιλώντας «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM» ο Βασίλης Λεβέντης.

Συνεχίζοντας για το χρέος ο κύριος Λεβέντης πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία δέσμευση των δανειστών ότι η διευθέτηση του χρέους θα γίνει πριν από τον Αύγουστο του 2018. Εγώ που επικοινώνησα με το Βερολίνο η μόνη απάντηση που έλαβα ήταν: "ότι γίνει για το χρέος αυτό χρονικά το βλέπουμε χρονικά τον Αύγουστο του 2018 που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα"».
Βρίζουμε τους Γερμανούς αλλά τους ζητάμε δανεικά

«Εμείς αυτή τη στιγμή τι κάνουμε; Δεν εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις, βρίζουμε τους Γερμανούς και λέμε εχθρό τον Σόιμπλε. Την ίδια ώρα ζητάμε δανεικά από το Βερολίνο. Αυτό πόσο σοβαρό είναι;», σημείωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων.

«Θα πρέπει επιτέλους να νοικοκυρευτούμε σε όλα, θα πρέπει να βρούμε τους αργόμισθους, να γίνει αξιολόγηση σε βάθος δεκαετίας, στο δημόσιο, στους Δήμους και στις ΔΕΚΟ. Να φύγει το νεκρό φορτίο δαπανών από τον προϋπολογισμό και να ανοίξουν τα επαγγέλματα όπως σε ταξί, φαρμακεία και περίπτερα», κατέληξε ο κύριος Λεβέντης.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top