Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόταση γάμου στο ελικόπτερο. Της είπε ότι έχασε τον έλεγχο της πτήσης!

Την ανέβασε μαζί του στο ελικόπτερο και της είπε ότι έχει χάσει τον έλεγχο της πτήσης. Δεν ήξερε όμως ότι στην πραγματικότητα, της έκανε πρόταση γάμου!

Η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του άνδρα είναι αυτή που θα κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του. Άλλοι αγοράζουν ένα ακριβό δαχτυλίδι γάμου και το προσφέρουν στην καλή τους, ενώ άλλοι θέλουν να είναι λίγο πιο πρωτότυποι…

Ο άνδρας του παρακάτω βίντεο επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του… αφ’ υψηλού. Δηλαδή, μαζί μπήκαν σε ένα ελικόπτερο για να δείξει στην αγαπημένη του πόσο καλός πιλότος είναι. Στην πραγματικότητα όμως ο λόγος ήταν άλλος…

LinkwiseCreative.show(“12429-15”, “CD15034”, “_blank”);

Αρχικά, η σύντροφός του μοιάζει αμήχανη και φαίνεται να φοβάται τα αεροπλάνα, αργότερα το άγχος της μεγαλώνει ακόμη παραπάνω όταν ο αγαπημένος της τής λέει ότι έχει χάσει τον έλεγχο της πτήσης και της ζητά να δει τις οδηγίες για να τον βοηθήσει.

Εκείνη τρομαγμένη γυρνάει τις σελίδες προσπαθώντας να καταλάβει τι λένε. Εκείνος της ζητά να γυρίσει την επόμενη σελίδα. Γιατί; Γιατί εκεί γράφει την πρόταση γάμου που τόσο ευφάνταστα σχεδίασε! Παρά το άγχος της, η καλή του απάντησε το πολυπόθητο “ναι”!

Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ