Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπασκετμπολίστρια συνέλαβε ληστή στην Κω!

Τρομερή ιστορία από την Κω, με την μπασκετμπολίστρια του Ανταγόρα Σταματία Στάκκου να πιάνει “ποντικό” που μπήκε στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού!

Με τη Σταματία Στάκκου, δεν μπλέκεις! Ποια είναι η Σταματία Στάκκου; Μπασκετμπολίστρια του Ανταγόρα και αστυνομικός, αλλά και ο εφιάλτης του ληστή που μπήκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κω για να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια που ανήκει στη δύναμη του Α.Τ. της Κω βρισκόταν έξω από το κλειστό γυμναστήριο του νησιού, εντός του οποίου γυμνάζονταν την Τρίτη 9 Μαΐου αθλητές του Ανταγόρα. Αφού ο φύλακας δεν κατάφερε να τον πιάσει, η Στάκκου τον κυνήγησε και μετά από δυο τετράγωνα κατάφερε να τον βγάλει νοκ-άουτ με αποτέλεσμα να τον συλλάβει και να επιστρέψει τα κλοπιμαία στους κατόχους τους.

Πηγή: 12sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...