Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε το αίττημά του για κυβέρνηση τεχνοκρατών, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «τραυματισμένο», καθώς πηγαίνει κόντρα στη λαϊκή βούληση

Ως «τραυματισμένο» και «μη κανονικό πρωθυπουργό» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επαναφέροντας το αίτημα για κυβέρνηση τεχνοκρατών.

«Ζητώ κυβέρνηση τεχνοκρατών γιατί ο κ. Τσίπρας είναι τραυματισμένος και δεν είναι κανονικός πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει σε άλλο σημείο ότι «όσοι πρωθυπουργοί παρέμειναν κόντρα στην λαϊκή βούληση και φέρνοντας μέτρα αντιλαϊκά είχαν κακό τέλος».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «σήκωσε ψηλά το χρέος και τώρα μας λέει πως αρκεί η δόση. Γιατί το σήκωσε τόσο ψηλά το χρέος; Κανείς δεν απαντά. Εθνική ήττα που δεν χρειαζόταν. Το ξέραμε ότι το χρέος θα συζητηθεί τον Αύγουστο του 2018. Γιατί επέμεινε ο κ. Τσίπρας; Για να εξευτελίσει την χώρα;».

Ο Βασίλης Λεβέντης άσκησε κριτική και προς τη Νέα Δημοκρατία αμφισβητώντας την ευρωπαϊκή της ταυτότητα.

Τέλος, ανέφερε πως το σωστό σύνθημα για τη χώρα είναι: «εμείς μεταρρυθμίσεις, οι δανειστές επενδυτές. Όχι λεφτά, γιατί η δόση φεύγει αμέσως, εξατμίζεται στα δάνεια».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top