Στον Κώστα Καραμανλή και στον Αλέξη Τσίπρα έριξε τη βασική ευθύνη της νέας τραγωδίας που βιώνει ο τόπος ο «έμπιστος» του Γιώργου Παπανδρέου και δεξί χέρι του την επίμαχη περίοδο του… Τιτανικού Γιάννης Ραγκούσης, για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του ίδιου και της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Δημοκρατία, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε πως «τη χώρα δεν την πήγαμε εμείς στα Μνημόνια το 2010, την πήγαν αυτοί που ξόδεψαν τα λεφτά της χώρας έως το 2009», για να τονίσει με περίσσιο θράσος ότι το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να αποδείχθηκε λάθος, αλλά οι ευθύνες βαραίνουν άλλους.

«Τα χρήματα δεν τα ξοδέψαμε εμείς, τα είχαν ξοδέψει οι κυβερνήσεις Καραμανλή. Το 2009 παραλάβαμε πρωτογενές έλλειμμα 24 δισεκατομμύρια ευρώ» σημείωσε, για να στρέψει αμέσως μετά τα βέλη στον σημερινό πρωθυπουργό. «Οκ. Τσίπρας είναι ο βασικός υπαίτιος, μαζί με την κυβέρνηση Καραμανλή, που κολλήσαμε στα Μνημόνια» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός, ο οποίος δεν δίστασε να εμπλέξει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο παραλήρημά του, λέγοντας πως ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πάνος Καμμένος «είναι φίλοι πολιτικοί και στρατηγικοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top