Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οριστικό φινάλε! Ποιες τηλεοπτικές σειρές δεν θα συνεχιστούν στα καναλιά την επόμενη σεζόν;

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν 2016 – 2017 και τα κανάλια έχουν ήδη αρχίσει τις συσκέψεις. Κεντρικό θέμα, ποιες παραγωγές θα πάρουν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και ποιες θα αποχαιρετήσουν οριστικά τους τηλεθεατές. Δυστυχώς, τα πράγματα μόνο ευοίωνα δεν είναι, καθώς μετά τις εκπομπές που φτάνουν στο τέλος τους και οι περισσότερες τηλεοπτικές σειρές θα ρίξουν αυλαία. Εξαιρέσεις; Το επιτυχημένο σίριαλ του ALPHA, «Το σόι σου», που συνεχίζει να πηγαίνει καλά και τη σειρά «Έλα στη θέση μου» του ίδιου καναλιού.

Πεσμένα νούμερα τηλεθέασης, απόφαση των ηθοποιών ή ανάγκη για ανανέωση του προγράμματος των σταθμών; Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Αυτό που έχει σημασία, είναι το γεγονός πως το τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει πολύ από τη νέα σεζόν.
Ποιες είναι οι δημοφιλείς σειρές που έχει ήδη αποφασιστεί να προβάλλουν στις αρχές του καλοκαιριού το τελευταίο τους επεισόδιο;


Ταμάμ – Ant1

Το Ταμάμ έχει ήδη ολοκληρωθεί και «χαρίσει» στο κοινό το τελευταίο του επεισόδιο, με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν ήδη πως ο Ant1 δεν έχει σκοπό να προβάλλει νέο κύκλο. «Η σειρά ενηλικιώνεται, μαζί της προσπαθούν να ενηλικιωθούν και οι ήρωες της αλλά οι ανατροπές, τα μπλεξίματα και οι ευτράπελες καταστάσεις δύσκολα θα τους αφήσουν να ωριμάσουν… Γιατί έτσι είναι η ζωή: Μια multi culti περιπέτεια. Ταμάμ;», έγραψε ο Ant1 στην περιγραφή του πρόμο του τελευταίου επεισοδίου. Σίγουρα, πάντως, πρόκειται για μία σειρά που μεγάλο μέρος του κόσμου αγάπησε πολύ.

Μπρούσκο – Ant1

Αυλαία θα ρίξει και το Μπρούσκο, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Το τελευταίο επεισόδιο γυρίστηκε στα Χανιά και θα προβληθεί σε λίγες ημέρες. Από την άλλη, ο Ανδρέας Γεωργίου ύστερα από περισσότερα από 750 επεισόδια, έχει ήδη σαλπάρει προς… ALPHA μεριά! Ο λόγος, πάντως, που η σειρά φτάνει στο τέλος της δεν ήταν αυτός, καθώς το τέλος της είχε ήδη αποφασιστεί.


Αστέρας Ραχούλας – ALPHA

Να πούμε ότι «έσκισε» σε τηλεθέαση; Δεν έσκισε. Αυτό τουλάχιστον ισχύει σύμφωνα με τα νούμερα της Nielsen. Ωστόσο, πρόκειται για μια σειρά που απέκτησε το κοινό της και στάθηκε αξιοπρεπώς στην prime time του καναλιού της Κάντζας. Κόστισε, όμως, κάτι παραπάνω λόγω εξωτερικών γυρισμάτων.

Γι’ αυτό και ο ALPHA αποφάσισε να την οδηγήσει στο μεγάλο φινάλε! Μια απόφαση σαφώς καλύτερη από το να περιόριζε τα γυρίσματα και να την καθιστούσε «φτωχότερη» όσον αφορά στο περιεχόμενό της.


Daddy Cool – Ant1

O Ant1 μοιάζει να έχει ανοίξει πόλεμο με τις σειρές του! Και το Daddy Cool ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει δια παντός το τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από δύο σεζόν προβολής…


Οι Συμμαθητές – Ant1

Η παρέα με τα πολλά μυστικά και τις ακόμα περισσότερες περιπέτειες ολοκληρώνει κι αυτή τον κύκλο της στις ζωές των τηλεθεατών. Τρεις σεζόν ήταν αρκετές για να αγαπήσουμε τη σειρά, όμως… όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.


Ποιο θα είναι το τέλος της «Μουρμούρας»;

Άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, καθώς το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις προθέσεις του. Οι φανατικοί του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», πάντως, ελπίζουν και σε 5ο κύκλο επεισοδίων, αν και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος τους. Ας ελπίσουμε οι ευχές τους να βγουν αληθινές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ