Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασπίδα «γαλάζιων» για τον Ν. Μέρτζο

Ασπίδα προστασίας στον Νικόλαο Μέρτζο (φωτό) δημιούργησαν βουλευτές της Ν.Δ. μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε προς τον παλαίμαχο δημοσιογράφο και πρώην πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών ο ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης, διαφωνώντας με τη βράβευσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης σε δήλωσή του χαρακτηρίζει τον Νικόλαο Μέρτζιο «έναν από τους τελευταίους φλογερούς ευπατρίδες που ασχολούνται με πάθος με τα εθνικά θέματα και τα θέματα της Μακεδονίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η δημοτική του ομάδα συνεχίζουν να διχάζουν τον κόσμο και τους πολίτες προσπαθώντας να αποδομήσουν και να απαξιώσουν όποιον και ό,τι στηρίζει το έθνος και την πατρίδα» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Αναστασιάδης.

Στο ίδιος μήκος κύματος και ο έτερος βουλευτής του νομού Θόδωρος Καράογλου. Κάνει λόγο για «προκλητική ανακοίνωση, γεμάτη μίσος και εμμονές. Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αποδεικνύει πως εξαγριώνεται με κάθε Ελληνα που έχει την τόλμη να μιλά για έννοιες όπως πατρίδα, Ελλάδα, Μακεδονία, Ορθοδοξία. Ο Νικόλαος Μέρτζος δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Οι Θεσσαλονικείς αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στον εθνομηδενισμό και στην πατριδοφοβία του» σημειώνει.

Ενδιαφέρον πάντως είχε και το σχόλιο του πρώην βουλευτή του νομού Δημήτρη Γαλαμάτη, που αναρωτιέται πώς μια τέτοια σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε αναπάντητη από την επίσημη Ν.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Νικόλας χαιρετά με νόημα τον Παύλο ως Στρατή Δανέζη!

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Ο Βρεττός, ζητάει από τους γιους του κάτι που κανείς δεν το φανταζόταν, ενώ...