Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαδημούλης: Ύβρις και αθλιότητα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την αντίδραση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, προκάλεσαν όσα διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση μνήμης στο Δίστομο, για τη σφαγή από τους ναζί και την ανάρτηση που έκανε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Facebook για τον Μανώλη Γλέζο.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τον ήρωα Μανώλη Γλέζο, ότι “έβαλε την σημαία των κατακτητών στο μνημείο των θυμάτων”! Ιστορική ύβρις και αθλιότητα!» έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έγραψε χθες στο Facebook για το περιστατικό: «Χθες έκανα το αυτονόητο. Για όλους τους Έλληνες. Ο Πρέσβης της Γερμανίας το κατάλαβε κι έκανε πίσω. Ο Μανώλης Γλέζος προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων. Τα υπόλοιπα στο κείμενο του Διαμαντή Καραναστάση, που λίγοι θα είχαν την τόλμη να γράψουν. Προσυπογράφω».


 Pinned Tweet
Η Ζωή Κων/πούλου καταγγέλλει τον ήρωα Μαν. Γλέζο, ότι “έβαλε την σημαία των κατακτητών στο μνημείο των θυμάτων”! Ιστορική ύβρις κ αθλιότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...