Οι εξελίξεις και οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν με τους εταίρους αναμένεται να κρίνουν τη χρησιμότητα, αλλά και το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της εθνικής συνεννόησης που θέλει να προτάξει, να ενημερώσει τις επόμενες ημέρες και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newpost.gr σε μια τέτοια περίπτωση αυτό που φαίνεται να προκρίνεται αυτή τη στιγμή δεν είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά κατ΄ ιδίαν συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα μαζί τους προκειμένου να τουςενημερώσει ξεχωριστά.

Το αν τελικά τα τετ α τετ θα πραγματοποιηθούν, αλλά και πότε θα γίνουν (πριν ή μετά το Eurogroup) θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαβουλεύσεων, αλλά και των προτάσεων που θα έχει στο τραπέζι οπρωθυπουργός για το ζήτημα του χρέους.

Η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών είναι ένα θέμα που συντηρείται στην επικαιρότητα και δεν αποκλείεται από το κυβερνητικό στρατόπεδο να θέλουν να βάλουν στο «κάδρο» τη ΝΔ που ήδη έχει δείξει αρνητική διάθεση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Από την άλλη είναι σαφές πως ο πρωθυπουργόςθα επιχειρήσει πριν ή μετά τις 15 του μήνα να εξαντλήσει όλα τα «όπλα» που έχει στη διάθεσή του για το θέμα του χρέους.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top