Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο «Παίδων» δεν εντόπισαν τη σφαίρα στο κεφάλι του νεκρού μαθητή από το Μενίδι

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας στο Μενίδι όπου την ώρα της σχολικής γιορτής του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών, υπήρχε γλέντι.

Χθες βράδυ, το παιδάκι ξαφνικά κατά τη σχολική γιορτή για τη λήξη χρονιάς έπεσε στο έδαφος. Όλοι νόμιζαν ότι λιποθύμησε εξαιτίας παθολογικού προβλήματος και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του γι’ αυτό αιμορραγούσε. Ο 11χρονος μαθητής διακομίστηκε στο Παίδων Αγία Σοφία όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σήμερα, έγινε η νεκροτομή κατά την οποία ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι υπάρχει «οπή στο πάνω μαλακό μέρος της κεφαλής από την οποία έβγαλε βλήμα πυροβόλου όπλου που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».

Όπως είπε ο ιατροδικαστής η βολίδα χτύπησε το παιδί στο επάνω μέρος του κεφαλιού και η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βλήμα των 9mm.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και υπέκυψε στο τραύμα του.

Ωστόσο οι γιατροί στο Παίδων «Αγία Σοφία» δεν βρήκαν τη σφαίρα, αλλά αυτό έγινε την επόμενη μέρα από τον ιατροδικαστή.
Διαβάστε την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο ανήλικος Σ.Μ., ηλικίας 11 ετών διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας την 8η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30μ.μ. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνομένο σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους.

Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

trymmmmaa

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ