Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο δήμαρχος της Άγκυρας λέει πως ο σεισμός στο Αιγαίο ήταν… τεχνητός για να πλήξει την Τουρκία

Ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του και λάτρεις κάθε είδους συνωμοσιολογίας, δήμαρχος της Άγκυρας, «ξαναχτύπησε» λίγες ώρες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε τη Λέσβο.
Untitled3
Ο Μελίχ Γκιοκτσέκ έγραψε συνολικά 19 διαφορετικά τιτιβίσματα στο twitter μέσα από τα οποία προσπαθεί να εξηγήσει για ποιόν λόγο θεωρεί πως ο χθεσινός σεισμός είναι τεχνητός. Παραθέτει, μάλιστα, και διάφορα βίντεο στα οποία υποτίθεται πως παρέχονται αποδείξεις για το πώς μπορεί κάποια… σκοτεινή δύναμη να προκαλέσει έναν καταστροφικό σεισμό σε κάποια χώρα την οποία θεωρεί αντίπαλο.
Untitled2
Ο δήμαρχος της Άγκυρας μέσα σε αυτά τα 19 τουίτ προσπαθεί να είναι αρκετά προσεκτικός αλλά μάλλον αποτυγχάνει παταγωδώς. «Πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός. Δεν το λέω σίγουρα, αλλά είναι μία πολύ σοβαρή πιθανότητα και θα πρέπει να ερευνηθεί. Ήταν μήπως κάποιο πλοίο σεισμικών ερευνών κοντά στο επίκεντρο; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;» αναφέρει σε κάποια από τα τίτιβίσματά του, ωστόσο, στα δυο τελευταία ξεχνάει τις ευγένειες και αναφέρει πως Αμερικάνοι- Ισραηλινοί και Έλληνες αυτή την εποχή  κάνουν έρευνες σε αυτή την περιοχή του Αιγαίου.
Untitled
Ο Μελίχ Γκιοκτσέκ έχει αναφέρει και παλαιότερα ότι οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν, που έχει θεωρηθεί υπεύθυνος για το πραξικόπημα στην Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι, προετοίμαζαν κάτι ανάλογο.
Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ισχυριστεί ότι ο σεισμός που έγινε στα Δαρδανέλια ήταν σχέδιο σκοτεινών ξένων δυνάμεων προκειμένου να καταστραφεί η οικονομία της Τουρκίας.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...