Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Είσαι το ταίρι μου: Κριός

Aπό την Αση Μπήλιου
Με ποιους ταιριάζει καλύτερα αυτό το χρόνο ο Κριός; Πώς θα πετύχει τις πολυπόθητες ισορροπίες;

Κριός έρωτας με…

Κριό: Η έλξη είναι ακατανίκητη. Το ποιος θα κάνει κουμάντο όμως μπορεί να εξελιχτεί σε θρίλερ φέτος. Από τους συνδυασμούς που ευνοείται ιδιαίτερα για γάμο ή συμβίωση φέτος.

Ταύρο: Οι διαφορές σας το 2017 μπορεί να είναι ιδιαίτερα γοητευτικές. Η τύχη το 2017 ευνοεί τον Κριό και σαν ντόμινο επιδρά στην ψυχολογία του Ταύρου.

Διδύμους: Λατρεύετε κι οι δύο την αλλαγή, την περιπέτεια, τα ταξίδια. Το μόνο εμπόδιο, η τάση του συντρόφου σας να θέλει να σοβαρέψει τα πράγματα στην σχέση. Καλός συνδυασμός για συμβίωση ή γάμο ή την απόκτηση παιδιού.

Καρκίνο: Οι φιλοδοξίες και τα πείσματα μπορεί να κλονίσουν την σχέση σας ειδικά αν είναι πολύχρονη. Αν είστε φρέσκο ζευγάρι, οι προοπτικές είναι τελείως διαφορετικές. Προσοχή την άνοιξη με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Λέοντα: Η φετινή χρονιά μοιάζει με ένα ουρανό γεμάτο πυροτεχνήματα. Αύγουστο προσοχή στις απότομες αλλαγές διάθεσης του συντρόφου σας.

Παρθένο: Εσείς έχετε σούπερ ερωτική διάθεση, το ταίρι σας όμως μπορεί να νοιώθει ακάλυπτο συναισθηματικά. Το φθινόπωρο θα είναι καλύτερα. Μην βιάζεστε να κατακρίνετε χωρίς να κατανοείτε!

Ζυγό: Προκλητική και γεμάτη ένταση η σχέση σας δεν σας αφήνει να βουτήξετε στη ρουτίνα ούτε μια μέρα αυτή την χρονιά. Με Δία να σας προστατεύει σχεδόν όλη την χρονιά, μόνο στον παράδεισο μπορείτε να βρεθείτε με το ταίρι σας!

Σκορπιό: Έντονη και βαθιά η αγάπη του για σας δεν θα σας επιτρέψει να στρέψετε πουθενά αλλού το βλέμμα σας την νέα χρονιά. Αν θα κρατήσει εξαρτάται από σας.

Τοξότη: Έχει ρομάντζο αυτός ο συνδυασμός, ίσως γιατί κάτι δεν σας επιτρέπει να είστε όσες ώρες θέλετε ο ένας δίπλα στον άλλο. Η σχέση σας βασίζεται στην ειλικρίνεια και στη φιλία.

Αιγόκερω: Οι Κριοί εκδηλώστε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό σας στον κουρασμένο Αιγόκερω. Το έχει ανάγκη φέτος ιδιαίτερα την άνοιξη που είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος για την σχέση.

Υδροχόοι: Ενθουσιάζεστε με το χιούμορ του και το ανοιχτό πνεύμα του Κριού. Φέτος μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας και να φτάσετε και στην συγκατοίκηση ή το γάμο.

Ιχθύ: Οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές το 2017. Ωστόσο, το σταυροδρόμι που σας ενώνει λέγεται ρομάντζο κάτω από τα άστρα. Εκεί ξεχνάτε τις εντάσεις. Από το φθινόπωρο το ταίρι σας θα είναι πιο δεκτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 και 21 Απριλίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας...