Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καλαμάτα: 83χρονος αποπλάνησε ανήλικο σε πάρκο

Μία ακόμα απίστευτη ιστορία ξετυλίγεται τις τελευταίες ώρες μετά τη σύλληψη ενός 83χρονου για αποπλάνηση ανήλικου αγοριού σε πάρκο στην Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο 100 μέσω του οποίου καταγγέλθηκε ότι «ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικο αγόρι σε παιδική χαρά στα Γιαννιτσάνικα».

Λίγα λεπτά μετά σημείο έφθασε περιπολικό, όπου βρήκε τον 83χρονο μαζί με το 12χρονο αγόρι. Προσήγαγαν άμεσα τον ηλικιωμένο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς επίσης και το παιδί. Όπως φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης είχε τουλάχιστον ακόμα μία φορά προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του αγοριού. Είναι κάτοικος Γιαννιτσανίκων, ενώ στην ίδια περιοχή μένει με τη μητέρα του και το 12χρονο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 83χρονος προσέγγιζε φιλικά και καλοπροαίρετα το παιδί χωρίς να ασκεί βία. Όταν… κέρδισε την εμπιστοσύνη του, χάιδευε το αγόρι και προχωρούσε και σε άλλες πράξεις.

Ήδη το αγόρι έχει εξετασθεί από παιδοψυχίατρο, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο του βιασμού.

Ο 83χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Παύλος μεθυσμένος συναντάει την Ηλέκτρα έξω από την καλύβα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Ηλέκτρα με τις κόρες της βρίσκονται στην καλύβα του δάσους, κάνοντας, έτσι, πράξη...