Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 769-770-771-772-773 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 769-770-771-772-773
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 769 ΕΔΩ 770 ΕΔΩ 771 ΕΔΩ

772 ΕΔΩ773 ΕΔΩ

Επεισόδιο 769

Η μητέρα υπερτερεί έναντι της ερωμένης κι έτσι η Δήμητρα πλησιάζει μετανοιωμένη την Μαρίνα και τα βρίσκει ξανά μαζί της. Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος σε κατάσταση αμόκ, φτάνει στην Κύπρο με σκοπό να αποτρέψει, με οποιονδήποτε τρόπο, τη νέα σχέση που ξεκίνησε η Δήμητρα. Παράλληλα στα Χανιά, ο Μανούσος κλείνει συμφωνία με την Χρυσάνθη και ενώπιον του αστυνόμου Αρχοντάκη, αποκωδικοποιεί στοιχεία που ‘καίνε’ τον Διαμαντή. Η είδηση επανεμφάνισης της πρώην του Μύρου, αναστατώνει την Δάφνη. Στο μεταξύ η βάφτιση της μικρής Σοφίας, με νονό τον Ματθαίο, ολοκληρώνεται και λίγο αργότερα η Μελίνα με τον Αχιλλέα παίρνουν μια είδηση απ’ τον αστυνόμο Αρχοντάκη που τους χαροποιεί και αφορά στην υπόθεση απαγωγέων της μικρής Αγάπης. Πιστεύοντας ότι η Στεφανία γνωρίζει κι έχει αποδεχτεί τον γάμο του Σήφη με την Πάολα, η Γεσθημανή, το αποκαλύπτει με αφέλεια μπροστά στο παιδί, σοκάροντας όχι μόνο τη μικρή που το ακούει πρώτη φορά, αλλά και τον Σηφη που δεν ξέρει πώς να δικαιολογηθεί στην κόρη του.

Επεισόδιο 770

Η Δάφνη, φαίνεται να έχει ζηλέψει από το έντονο ενδιαφέρον του Μύρου προς την Raichel και να αναθεωρεί, από την άλλη ο Μύρος, αποφασίζει να φιλοξενήσει στο σπίτι του, αυτή την κοπέλα. Ο Ματθαίος με την Αναστασία και τον γιο του τον Δημήτρη, φτάνουν στα Χανιά.. πηγαίνοντας όμως στο νοσοκομείο για να δουν την κόρη του, πέφτουν επάνω στους γονείς της Στέλλας, οι οποίοι τον φέρνουν σε εξαιρετικά αμήχανη θέση. Ο Ματθαίος έχει φτάσει πια στα όρια του και ζητά από τη Στέλλα να τους πουν όλη την αλήθεια. Ο Σήφης προσπαθεί να μπαλώσει την γκάφα που έχει κάνει η Γεσθημανή και να πείσει την Στεφανία ότι με την Πάολα δεν έχουν παντρευτεί. Η Στεφανία όμως δεν τον πιστεύει και τους κατηγορεί όλους ότι την έχουν κοροϊδέψει. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, μαθαίνουν από τον Αστυνόμο Αρχοντάκη, ότι ο δεύτερος απαγωγέας της μικρής Αγάπης είναι στα πρόθυρα να μιλήσει και να δώσει τον Πάτροκλο, ως εγκέφαλο της υπόθεσης. Εν τω μεταξύ, ο Πάτροκλος, μπουκάρει εκτός εαυτού στο ξενοδοχείο που διαμένει η Δήμητρα και απαιτεί να την δει.. εκείνη τότε φοβισμένη, παρακαλεί τον Νεκτάριο να πάει από εκεί και να την βοηθήσει.. Όταν όμως ο Σήφης ειδοποιεί τον Αχιλλέα, ότι ο Πάτροκλος είναι οπλισμένος, συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Κι ενώ ο Διαμαντής είναι σίγουρος πως έχει πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να καλύψει τις βρομοδουλειές του, η Αστυνομία του κτυπάει την πόρτα έχοντας στα χέρια της ένταλμα σύλληψης για σειρά από κακουργήματα.

Επεισόδιο 771

Η σύλληψη του Διαμαντή δημιουργεί σε όλους αισθήματα ανακούφισης, αλλά ο Σήφης και η Αναστασία αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη που έχουν για τον θείο τους και την απονομή της δικαιοσύνης. Οι εξελίξεις αυτές, αναμένεται να συμπαρασύρουν και τον Πάτροκλο, οποίος σε κατάσταση αμόκ, περιφέρεται οπλισμένος στη Λευκωσία, θέλοντας να πείσει την Δήμητρα να τον ακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Μελίνα και ο Αχιλλέας χαίρονται πολύ για την εγκυμοσύνη και κάνουν σχέδια για το μέλλον, ενώ ο Ματθαίος και η Στέλλα αποφασίζουν να ανακοινώσουν στους γονείς της ότι χώρισαν, με απρόσμενες αντιδράσεις και συνέπειες. Η Πάολα, με τη συγκατάθεση της Στεφανίας, μετακομίζει στο σπίτι του Σήφη και όλοι είναι αισιόδοξοι για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής. Η Γεσθημανή τους αποχαιρετάει όλους και φεύγει για τη Βραζιλία.

Επεισόδιο 772

Αχιλλέας και Νεκτάριος, πιστεύοντας ότι η Δήμητρα κινδυνεύει, την πείθουν να μεταφερθεί στο σπίτι των Ματθαίων ωσότου συλληφθεί ο Πάτροκλος. Στο μεταξύ στα Χανιά, οι αναφορές στα εγκλήματα που ‘χει διαπράξει ο Διαμαντής παίρνουν και δίνουν, ενώ ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι ήρθε το τέλος της ‘αυτοκρατορίας’ του. Παρά τον φόβο ν’ αγγίξει το μωρό της, η Στέλλα δεν παύει να δίνει εντολές στο πώς θα το φροντίσει η Αναστασία, σπάζοντας τα νεύρα του Ματθαίου. Η Στεφανία, βάζει όρους στον Σήφη, που αφορούν στη συμβίωσή του με την Πάολα. Η Κωνσταντίνα τα χάνει ευχάριστα μετά από μια πρόταση που της απευθύνει ο αστυνόμος Αρχοντάκης, ενώ παράλληλα η Δάφνη τρώει τα σίδερα συνειδητοποιώντας ότι ‘χάνει’ τον Μύρο και μάλιστα από μια γυναίκα που είναι φτυστή η Charlize Theron. Έντρομη η Πάολα, βλέπει τον Σήφη να παίρνει το όπλο του, φεύγοντας για να συναντήσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της, που έχει έρθει στη Κρήτη με άγριες διαθέσεις. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, η Μαρίνα πηγαίνοντας να βρει τη μητέρα της στο κτήμα Δημοσθένους, βλέπει τον Πάτροκλο οπλισμένο και απειλητικό απέναντι στη Δήμητρα και πανικόβλητη ειδοποιεί τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα.

Επεισόδιο 773

Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, θα βρει όλους τους ήρωες στην κρισιμότερη καμπή της ζωής τους. Οι αποφάσεις τους είναι πλέον τελειωτικές και οι εξελίξεις ραγδαίες και θα επηρεάσουν το μέλλον τους από ΄δω και πέρα. Για κάποιους αυτές οι εξελίξεις κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ για κάποιους άλλους ήρθε η ώρα να πληρώσουν το βαρύ τίμημα των κακών επιλογών τους. Όσοι κινήθηκαν με γνώμονα την αγάπη και το νοιάξιμο για το κοινό καλό, θα ανταμειφθούν και θα επεκτείνουν τα όρια της ευτυχίας στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τις πικρές στιγμές και τις οδυνηρές μνήμες. Όσοι όμως επένδυσαν στο κακό και την άνευ όρων οικονομική και προσωπική φιλοδοξία τους, θα βρεθούν στο αδιέξοδο που δημιούργησαν με τις ίδιες τους τις πράξεις. Σαρωτικό, γρήγορο και ανατρεπτικό, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μπρούσκο» που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν, θα συναρπάσει και θα βάλει τον επίλογο στις περιπέτειες των ηρώων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικό το φινάλε στο Μπρούσκο : Ο Πάτροκλος σκοτώνει τη Δήμητρα και αυτοκτονεί!

Το δραματικό φινάλε στο Μπρούσκο: Σκληρό τέλος για τον αδίστακτο Διαμαντή

Το «Μπρούσκο» συνεχίζεται… Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Επεισόδια

768 ΕΔΩ
769 ΕΔΩ
770 ΕΔΩ
771 ΕΔΩ
772 ΕΔΩ
773 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...