Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/6/2017

Κριός

Γενικά
Πολύ σύντομα θα λάβεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι με τρόπο δραστικό και χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου. Εκτίμησε την πλανητική αυτή εύνοια στο ζώδιό σου και αξιοποίησε το ερχόμενο διάστημα για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Η επιτυχία θα είναι σύντομα δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα σήμερα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις καλά αποτελέσματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και θέματα που είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα.
Ταύρος

Γενικά
Κάποιο συγγενικό πρόσωπο πρόκειται να σε βάλει, αγαπητέ Ταύρε, σε μπελάδες τους οποίους μπορείς να αποφύγεις αν κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Μην συμμετάσχεις σε σχόλια που μπορούν να σε βλάψουν. Ασχολήσου με οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν τακτοποίηση και πρόσφερε τη βοήθειά σου στο επίπεδο που μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό στον επαγγελματικό τομέα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά
Ο δρόμος της ολοκλήρωσης περιλαμβάνει θυσίες τις οποίες θα πρέπει να βεβαιωθείς, αγαπητέ Δίδυμε, ότι θέλεις να κάνεις. Ευτυχία σημαίνει διάφορα πράγματα για τον καθένα, γι’ αυτό μην παρασύρεσαι από όσα συγκινούν τους γύρω σου αλλά όχι και τόσο πολύ εσένα. Είναι κρίμα να καταδικάζεις την ευτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι σήμερα στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως θα την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα που έχεις από το παρελθόν.

Καρκίνος

Γενικά
Η χρονική περίοδος ανάπαυσης και ψυχαγωγίας έχει παρέλθει, αγαπητέ Καρκίνε, και δυστυχώς θα αργήσει να ξανακάνει την εμφάνισή της. Φρόντισε να συμβιβαστείς με αυτή την ιδέα και μην πιέσεις τον εαυτό σου να ανταποκριθεί σε λάθος προκλήσεις. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις με επιτυχία τις κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που ζεις ακόμη με τη μοναξιά είναι καιρός να απαλλαγείς από αυτήν, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.

Λέων

Γενικά
Κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο έχει αρνητική επίδραση στην εξέλιξή σου, αγαπητέ Λέων, καθώς κάποιοι σε διέβαλαν στο παρελθόν – γεγονός που δεν γνωρίζεις. Δυστυχώς η ανωτερότητά σου δεν βοηθάει πλέον, αλλά αντιθέτως εκλαμβάνεται σαν σνομπισμός, με ολέθρια αποτελέσματα. Χαλάρωσε και άσε την ευχάριστη πλευρά σου να εκφραστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί η Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο όμως που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 26/6 – 3/7

Παρθένος


Γενικά
Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα κάνει την επανεμφάνισή του, αγαπητέ Παρθένε, και θα σου προτείνει κάτι το οποίο όμως θα πρέπει να αποφύγεις αν δεν θέλεις να ξαναζήσεις τις ίδιες περιπέτειες. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία θα σε δεσμεύσει μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ζυγός

Γενικά

Σύντομα θα έχεις την ευκαιρία, αγαπητέ Ζυγέ, να πετύχεις αυτά που θέλεις με τρόπο που δεν είχες σκεφτεί και θα σου παρουσιαστεί εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου με ηρεμία και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν σιγουρευτείς για τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

Σκορπιός

Γενικά
Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς, αγαπητέ Σκορπιέ, από εμμονές που σε απομάκρυναν από κάθε ρεαλιστική αντίληψη της πραγματικότητας. Θα πρέπει να έχεις πολύ καλή επίγνωση της κατάστασης για να μπορέσεις να διευθετήσεις πλήρως τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Περάστε μαζί με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις σήμερα οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Σε αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη σύνεση.

Τοξότης

Γενικά
Κάποιο άτομο μέσα στην οικογένεια, αγαπητέ Τοξότη, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Πρόσφερε τη βοήθειά σου χωρίς να περιμένεις να σου ζητηθεί και μην ξεχνάς τη στάση αυτού του ατόμου απέναντί σου στο παρελθόν, η οποία υπήρξε εξαιρετικά γενναιόδωρη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταποδώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, έρχονται τα καλύτερα για σένα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε αρκετά πιθανές άσκοπες αγορές.

Αιγόκερως

Γενικά
Ξαφνική αλλαγή σκηνικού προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Η πρόσκληση που θα δεχτείς από κάποιο άτομο κύρους θα γίνει αφορμή έναρξης σημαντικών γεγονότων. Ο επαναπροσδιορισμός των γεγονότων θα σε οδηγήσει στην απομάκρυνση από άσχημες συνήθειες του παρελθόντος μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις μεγάλο δυναμισμό. Με τις τόσο καλές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αγαπητέ Υδροχόε, και η συνειδητοποίηση των απαιτήσεων είναι απολύτως αναμενόμενη. Η αναγκαστική αλλαγή πορείας θα είναι δύσκολη αλλά θα στεφθεί από τεράστια επιτυχία. Η δέσμευση απέναντι στον εαυτό σου είναι αναγκαία και σου επιτρέπει να περιμένεις θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άσε το άγχος στην άκρη και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν (η Αφροδίτη από τον Ταύρο) για να μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια. Επαγγελματικά προβλήματα που είχες μέχρι τώρα θα μπορέσεις να τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου δυνατότητες διάκρισης, αρκεί να μπορέσεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και οργανωμένο τρόπο στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου. Οι δυνατότητες θα είναι πολλές – αξιοποίησέ τις το συντομότερο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ