Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/6/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου απλούστερη και πιο ελεύθερη! Επιπλέον, σου παρέχει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητά τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και να ξεπεράσεις εκείνες τις προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να πας μπροστά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα προσπαθεί να σε «πείσει» ότι τίποτε πραγματικά νέο δεν μπορεί να προκύψει, αν δεν ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποιους «λογαριασμούς» του παρελθόντος.
Ερωτικά
Ο Δίας απέναντί σου αλλά και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε θέλουν ανεξάρτητο/η και ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε περιορίζει τις ελευθερίες σου, οπότε η «προσαρμογή» σου σε μια σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά καθίσταται μάλλον δύσκολη.

ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα εργασιακά αλλά την υγεία σου κι ίσως «ενοχληθείς» από μια εξέλιξη που δεν περίμενες. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από μια άλλη εξέλιξη! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή οικονομική δυνατότηταή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να αποδειχθεί το κρυφό «χαρτί» σου σε μια κομβική διαπραγμάτευση.
Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπός σου έχει τις αντιρρήσεις του, μπορείς εύκολα να τον επαναφέρεις στην ερωτική «τάξη», χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο δυνατά όπλα σου, δηλαδή την καλά κρυμμένη «ηφαιστειακή» φύση σου, που απλά θέλει τον χρόνο της και την… σιγουριά της για να εκδηλωθεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά
Κατ’ αρχήν, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε παραπέμπει σε μια προσωπική «ανασκαφή», με σκοπό να διορθώσεις όσα «στράβωσαν» παλιά. Μην απορήσεις, λοιπόν, αν επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, αναδεικνύοντας συνάμα και κάποιες από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις σου. Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου σε ένα θέμα που είναι μαζί οικογενειακό και επαγγελματικό. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού θα σου φέρει νέες φιλίες
Ερωτικά
Η ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι «περιπετειώδες» που όμως διατηρεί ανέπαφη την ανεξαρτησία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις; Ό,τι κι αν διαλέξεις πάντως, ή άλλη πλευρά θα επιμείνει να σε παρενοχλεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες, συναισθήματα και δημιουργεί συναισθηματικές «φουρτούνες», κάτι που ίσως σε αποσυντονίσει και αναστείλει μια απόφαση που αφορά είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σου και «κανονικά» θα έπρεπε να πάρεις με «κρύο αίμα». Την ίδια στιγμή μάλιστα φαίνεται πως δρομολογούνται αλλαγές στην καριέρα σου και αν «κολλήσεις», μπορεί να βρεθείς να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις. Με μια φράση, βρίσκεσαι μεταξύ «σφύρας και άκμονος»!
Ερωτικά
Με μάλλον απρόβλεπτο τρόπο, εμφανίζονται όλα εκείνα που περιλαμβάνονται στην «βίβλο» του έρωτά σου: Πλούσια συναισθήματα και αγκαλιές, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση πλήρους ταύτισης συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δε συναντάς κάθε μέρα. Μόνον μην σε πιάσει… πανικός!

ΛΕΩΝ 


ΓενικάΗ σύνοδος Αφροδίτη-Ουρανού σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητά σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική αντιπαλότητα του παρελθόντος. Επιπλέον, ένας φίλος «σου ζητάει τα ρέστα» αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις πίσω όσα του είχες δανείσει!

Ερωτικά
Σήμερα το ζητούμενο είναι να κρατήσεις την διαφορετικότητά σου, κάνοντας διάφορες «τρέλες», χωρίς ωστόσο να χάσεις την επαφή σου με τις συναισθηματικές ανάγκες του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Για να το πετύχεις όμως θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του εγωισμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν τόσο στην καριέρα σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Γενικότερα, είναι πιθανό να ξαναδείς «με άλλο μάτι» μια υπόθεση του παρελθόντος. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις πρώτος/η!
Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως σου γίνει μια πρόταση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε «ξεβολέψει». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σου ζητά να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές τεχνικές ή θεραπευτικές μεθόδους, αφού μέσω αυτών θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Ίσως όμως να ανακάμψει κι ένα θέμα υγείας που είχε να σε απασχολήσει καιρό.
Ερωτικά
Ο Ουρανός απέναντί σου αλλά και ο Δίας στο ζώδιό σου, σε καλούν να ανανεώσεις την σχέση σου επειγόντως αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που αναζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα σπάνιο αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν φερθείς έξυπνα μπορείς να ξεπεράσεις τα «κολλήματά» σου και να βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει ερωτική πρόσβαση στον εργασιακό σου χώρο, ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζει» με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την «αδυναμία» σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 


Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να ενδώσεις μεν σε όσα υπαγορεύει το «εθιμικό δίκαιο», κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε μαθαίνει νέα «κόλπα»!
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να κινηθείς με βάση το αίσθημα ελευθερίας σου. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες οικογενειακές εξαρτήσεις που καλείσαι να υπερνικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 


Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε επαγγελματικές καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προσδώσει μια απρόβλεπτη τροπή σε ένα οικογενειακό θέμα αλλά και να προκαλέσει αλλαγές είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να εξασφαλίσει την ευτυχία σου, αρκεί να «σπάσεις» την ρουτίνα, προβαίνοντας σε μια σπάνια εκδήλωση αγάπης. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να συναντήσεις ένα παλιό σου «αμόρε» και ό,τι ήθελε προκύψει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την καταλαβαίνουν! Ίσως μάλιστα να έχεις μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στο δρόμο. Επειδή όμως παράλληλα περιστοιχίζεσαι και από άτομα που θα σε προτιμούσαν λιγότερο «εγκεφαλικό/η», είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθείς σε δίλημμα για την πολιτική που θα ακολουθήσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, ίσως επανακάμψει βιαίως μια παλιά οικονομική ή αισθηματική υπόθεση.
Ερωτικά
Μπορεί να διακηρύσσεις την ανεξαρτησία σου αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, μπαίνοντας σε μια κατάσταση συναισθηματικής εξάρτησης. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι παλιό που δεν έχει περάσει ακόμη!

ΙΧΘΥΕΣ 


Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να «εμβαπτιστείς» σε παραδοσιακές ιδέες ή φόρμεςπου διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, μάλλον κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις, που δεν βοηθούν πουθενά.
Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σουαλλά και την απόκτηση ενός πολύ ιδιαίτερου αντικειμένου.
Ερωτικά
Δεν θα έπρεπε να σε τρομάζει μια σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού μια τέτοια σχέση μπορεί να σου προσφέρει πολλά από εκείνα που ζητάς κι… ακόμη περισσότερα! «Παίζει» όμως δυνατά και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείς με ένα παλιό σου «αμόρε».

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ