Το Τοπικό Τμήμα της Π.Ε.Π.Τε.Γ. Eυβοίας καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων.
Η Εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στην οδό Αβάντων 50 (στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας), 1ος όροφος στη Χαλκίδα , θα αρχίσει στις 10:00 πμ και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 μμ. 
Στην εκλογική διαδικασία  μπορούν να λάβουν μέρος και οι συνάδελφοι από την Βοιωτία. Κατά την προσέλευση τα μέλη να έχουν  μαζί τους και την αστυνομική σας ταυτότητα. 

ΧΑΛΚΙΔΑ

Συνάδελφοι , 

Στις 25 Ιουνίου 2017 ψηφίζουμε για το νέο ΚΔΣ και τα νέα ΔΣ των Τμημάτων της ΠΕΠΤεΓ. Η παρουσία μας στις συλλογικές διαδικασίες  είναι επιβεβλημένη καθώς είναι η μόνη εγγύηση που μπορεί να οδηγήσει στην οριστική άρση των αδικιών σε βάρος μας και να μας φέρει αυτά που τόσα χρόνια διεκδικούμε.

Συνάδελφοι,

Συμμετέχουμε στις εκλογές της ΠΕΠΤεΓ γιατί οι Γεωπόνοι της Ένωσης πρέπει να συνεχίσουν να ασκούν το Επάγγελμα του Γεωπόνου της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και να δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του Αγροτοδιατροφικού & Περιβαλλοντικού Τομέα, παρέχοντας την Επαγγελματική και Επιστημονική τους Τεχνογνωσία  και τις Υπηρεσίες τους στον Επαγγελματία Αγρότη & Κτηνοτρόφο, χωρίς ''ορθές επαναλήψεις'' , ''βασιλικά διατάγματα'' και αναχρονιστικές αντιλήψεις τύπου ''εν ελλείψει Π.Ε.''.... 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΤΕΓ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΠΕΠΤεΓ ΕΥΒΟΙΑΣ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top