Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/6/2017

Κριός

Γενικά
Οι συνθήκες στο καθημερινό σου περιβάλλον δεν είναι αυτές που θα επιθυμούσες, αγαπητέ Κριέ, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ πιθανόν μέσα στις πολλές υποχρεώσεις να καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι δυνατότητες μελλοντικά θα είναι περισσότερες – κάνε λίγη υπομονή ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και θα δεις ότι και θα ξεχαστείς από το άγχος αλλά και θα περάσεις τέλεια μαζί του. Εσύ που ζεις ακόμη με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, γιατί έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.
Ταύρος

Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει με πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Ταύρε, που αφορούν ξένες ευθύνες. Μην αναλαμβάνεις το βάρος της αδιαφορίας των υπολοίπων. Βάλε αυστηρότερους όρους, ούτως ώστε να μπορέσει να ισορροπήσει η κατάσταση και εξήγησε με ηρεμία πως δεν μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν θα βρίσκεσαι για πολύ καιρό σε αυτή την κατάσταση, γιατί θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά ζητήματα σε έχουν κουράσει όλη την εβδομάδα. Σήμερα μπορείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία, ώστε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Δίδυμος

Γενικά
Καινούργια ξεκινήματα σε σημαντικούς τομείς γίνονται τώρα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Οι πλανήτες ενισχύουν θετικά τις νέες υποθέσεις των οποίων η ολοκλήρωση θα έρθει μαζί με την επιτυχία. Η καλή οργάνωση, η συνέπεια στο πρόγραμμα και η υπομονή, μαζί με την καλή διάθεση, θα βοηθήσουν στην καλύτερη εξέλιξη των γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε σημείο που σε ευχαριστούν, ενώ και η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε ικανοποιεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα δείχνεις μεγάλη υπευθυνότητα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και αναζητάς νέες πηγές εσόδων.

Καρκίνος

Γενικά
Για την αδικία που αντιμετωπίζεις στο περιβάλλον σου, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις ευθύνη και εσύ. Πάψε να κατηγορείς τους άλλους και εξήγησε μέσα σου ποιοι φόβοι σε οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις, ώστε να διορθώσεις τα πράγματα. Η συμβουλή κάποιου αγαπημένου προσώπου θα είναι καθοριστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα θα καταπλήξει το ταίρι σου και με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε ευνοεί αισθηματικά, θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα και ξαφνικά θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα δείχνεις μεγάλη εργατικότητα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, σου αξίζει να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

Λέων

Γενικά
Η ξαφνική επανεμφάνιση κάποιου ατόμου από το παρελθόν θα σε προβληματίσει, αγαπητέ Λέων. Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις άμεσα ποια στάση θα κρατήσεις απέναντί του, αρκεί να μην βιαστείς να εκτεθείς. Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία θα σε βοηθήσουν να επεξεργαστείς καλύτερα ό,τι είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι, με το παρόν πλανητικό σκηνικό να ξέρεις ότι θα σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα, γιατί έχεις κάνει πάρα πολλά, αλλά αμέλησες αρκετά τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις μια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ‘ανοίγματα’.
Παρθένος

Γενικά
Νέες εξελίξεις, αγαπητέ Παρθένε, θα δώσουν μια διαφορετική τροπή στην υπάρχουσα κατάσταση, γεγονός που αρχικά θα σε δυσαρεστήσει, αλλά αργότερα θα αποδειχθεί σωτήριο για σένα. Η θετική έκβαση της υπόθεσης δεν έχει φανεί ακόμα και θα χρειαστείς ψυχραιμία και υπομονή για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα έρθει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Ζυγός

Γενικά

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ζυγέ, και δημιουργούν κλίμα μεγάλης ασφάλειας στη ζωή σου. Μην στηρίζεσαι όμως πάνω τους και μην επαναπαύεσαι στη βοήθεια που σου προσφέρουν. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και παίξε όπως ορίζουν τα ζητήματα που χρειάζονται επίλυση το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο Άρης από τον Καρκίνο ανεβάζει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι κατάλληλο για δράσεις που θα αποδεικνύουν τη δημιουργικότητά σου. Οι πλανήτες δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ζώδιό σου, προκειμένου να επιτύχεις όλα όσα επιθυμείς χωρίς μεγάλο κόστος και αρκετά σύντομα θα απολαύσεις αναγνώριση. Μην χάσεις τον χρόνο σου σε άσκοπες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να πετυχαίνεις πάντα αυτό που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα καλύτερα να κινηθείς μετρημένα.

Τοξότης

Γενικά
Συζητήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα προς επίλυση, θα γίνουν αφορμή να δημιουργηθεί ρήξη μεταξύ συνεργατών, η οποία δύσκολα θα ξεπεραστεί, αγαπητέ Τοξότη. Απόφυγε να συμμετάσχεις σε διαπραγματεύσεις που θα σε δεσμεύσουν προς μία κατεύθυνση μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Οικονομικά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται πολύ γρήγορα, αγαπητέ Αιγόκερε, και δυσκολεύεσαι να συγχρονιστείς με τους ρυθμούς. Προσπάθησε να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία τους στόχους σου, χωρίς να δυσκολευτείς πολύ. Θα δεχτείς βοήθεια από κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην τα παρατάς, γιατί ο Άρης σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν ξοδέψεις χρήματα.

Υδροχόος

Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, θα λάβεις τη βοήθεια ενός ατόμου με μεγάλο κύρος. Δέξου την με σύνεση και προσπάθησε να σταθείς στο ύψος της περίστασης. Οι εντυπώσεις που θα δημιουργήσεις θα είναι αυτές που θα κρίνουν το μέγεθος της βοήθειας που θα δεχτείς μελλοντικά από το πρόσωπο αυτό. Αξίζει η καλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, να ξέρεις ότι με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις τα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό σύστημα διαφοροποιείται για το ζώδιό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Μην αφήσεις περιθώρια για λανθασμένες επιλογές, επιτρέποντας σε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα είχες πάρα πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ