Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/6/2017
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε αλλαγές στο σπίτι σου, ακόμη και σε μια μετακόμιση. Επιπλέον, σε καλεί να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με συσκευές ή αντικείμενα που ακόμη και να σε ξενίζουν, πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές σου.
Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε φέρνει σε επαφή με «φασαριόζικα» άτομα κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες αδυναμίες σου, δίνοντας έτσι περισσότερο θάρρος στους ανταγωνιστές σου.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου απελευθερώνει τις δυνατότητες σου για κάτι… καλό και ανατρεπτικό! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να εγκαταλείψεις οριστικά τα κάθε είδους «κλισέ», αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου μέσα από ξεχωριστές επιλογές, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα με τα οποία δεν είχες «πολλά-πολλά» μέχρι σήμερα αλλά από ότι φαίνεται είναι εκείνα που θα σε υποστηρίξουν και θα σε εμπνεύσουν δημιουργικά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία σπέρνει στο διάβα σου και κάποιους/ες που είτε δεν ξέρουν τι θέλουν, είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν καθαρά εγωιστική βάση κι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει… κέφια και σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, έχοντας απαλλαγεί έστω και προσωρινά από περιττούς καημούς! Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα έχεις τις ευκαιρίες σου χωρίς μπερδέματα και πισωγυρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πρόθυμο/η να υιοθετήσεις αλλαγέςπου ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις. Ίσως μάλιστα να έχεις ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε προσανατολίζει σε θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές που θα σε προβληματίσουν αλλά τελικά όπως θα διαπιστώσεις γίνεται πολύ κακό για το τίποτα!
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, κρατώντας σε «δέσμιο» σε μια κατάσταση για την οποία βέβαια φέρεις κι εσύ τις ευθύνες σου. Από την άλλη πλευρά όμως σε βοηθά να περιορίσεις τις υπερβολές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις την πρωτοτυπία σου, αφού στην παρούσα φάση κάθε τι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό αναδεικνύεται πολύ πιο εύκολα. Αντίθετα, οι συμβατικές επιλογές δεν έχουν τύχη. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δία κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, ιδιαίτερα αν αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειασου. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Πρόσεξε μόνον για το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει τον τρόπο να απελευθερώσει τις επιθυμίες αλλά και τα… πάθη σου, ανανεώνοντας 100% την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον θα προσδώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στα πράγματα κάτι που θα σε βοηθήσει να δράσεις απαλλαγμένος/η από κάθε είδους «σκιές».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια», υιοθετώντας νέες πρακτικές αφού μόνον μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις με «ανέλπιστο» τρόπο. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην καθημερινότητα σου, «βγάζοντας» διαρκώς εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επιβάλλεις έγκαιρα την τάξη, βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων».
Ερωτικά
Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο… άλλοθι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα. Επιπλέον, δείχνει πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους.
Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε καλεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, έχοντας μάλιστα πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες.
Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου εξακολουθούν να είναι ανεβασμένες και σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές στην διάθεσή σου. Παράλληλα όμως, ενδέχεται να σε απασχολήσουν προβλήματα και «κατορθώματα» φίλων, σε τέτοιο βαθμό που να παραμελήσεις τα δικά σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε αλλαγές κι ανατροπές, χωρίς μάλιστα να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Επιπλέον φαίνεται πως μια επαγγελματική ή οικονομική συνεργασία σου περνά από «σαράντα κύματα». Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου και στην όποια ανησυχία σου για το μέλλον, σου προσφέρει περισσότερες ευκολίες αλλά και την τύχηπου χρειάζεσαι για να προχωρήσεις.
Ερωτικά
Συνήθως δεν διακρίνεσαι για την επιθετικότητά σου σε προσωπικά θέματα και αποφεύγεις να «ρίξεις λάδι στην φωτιά» αλλά όταν πάνε να σου πάρουν «κάτι» δεν θέλει και πολύ για να κινηθείς αποφασιστικά, ώστε να μην δικαιώσεις όσους/ες εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή με… κακό σκοπό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που γενικά θεωρούνται κάπως… απροσάρμοστα αλλά τελικά είναι εκείνα με τα οποία μπορείς «να κάνεις χωριό». Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο. Αν πάλι προβληματίζεσαι για ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σου είτε με την υγεία σου, δεν έχεις παρά να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά.
Ερωτικά
Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι… καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις! Ανάλογες επιρροές υπάρχουν και ως προς την καταναλωτική διάθεσή σου, που στην παρούσα φάση προσανατολίζεται σε κάπως «εξεζητημένες» αγορές. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Δία έχεις την τάση να κάψεις και τα «χλωρά» μαζί με τα ξερά, γι’ αυτό πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη.

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο… σύμπαν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες που «υποφέρουν»! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Δία σε κάνει περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Αν όμως κινηθείς εμφατικά μεν αλλά χωρίς ακρότητες και μάλιστα σε τομείς που γνωρίζεις καλά, τότε ο «θρίαμβος» σου είναι θέμα χρόνου!
Ερωτικά
Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να το «δέσεις» αφού όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση κι… έρθεις στα συγκαλά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να υιοθετήσεις αλλαγές στην δουλειά σου, δοκιμάζοντας μάλιστα κάτι που μέχρι χθες σου φάνταζε πρόωρο ή «αδιανόητο»! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Ούτε όμως είναι σωστό να «καταπιείς» τα όσα γίνονται σε βάρος σου, αφού τότε θα θεωρηθείς «εύκολος στόχος». Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, εκεί δηλαδή που «σε παίρνει» και τότε θα… νικήσεις!
Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να του πας κόντρα. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη ή «εξεζητημένη» αναζήτηση για… λίγους! Επιπλέον, τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος. Από την άλλη πλευρά αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης και των αμοιβαίων παραχωρήσεων, πριν αρχίσουν τα… όργανα!
Ερωτικά
Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή έχεις μάθει να κινείσαι με «κλισέ». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από… παράξενες συνθήκες!
astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ