Ένας εργαζόμενος σε αποθήκη ντύθηκε γυναίκα για μια αποκριάτικη πλάκα και τώρα βγάζει 2.270 ευρώ την εβδομάδα στις διαδικτυακές κάμερες σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο pontiki.gr.

Αμέσως μετά τη δουλειά του, ο 24χρονος Μάικ Τέρνερ από το Σουίντον της Μεγάλης Βρετανίας μεταμορφώνεται στο άλτερ ίγκο του, την Τάρα Λέι.Αρχικά, φορούσε μια περούκα, ένα φόρεμα, τακούνια ως αποκριάτικη στολή σε μια έξοδό του με φίλους, αλλά συνειδητοποίησε ότι του άρεσε να αισθάνεται γυναίκα.

Ο Μάικ διαλέγει ένα χτένισμα και προσθέτει ψεύτικα νύχια, βλεφαρίδες, στήθη και μακιγιάζ μέσα σε 20 λεπτά. Στη συνέχεια, περνάει πάνω από 6 ώρες την ημέρα μιλώντας σε άνδρες σε διαδικτυακή κάμερα (webcam).Χρεώνει 2,8 ευρώ το λεπτό τους πελάτες του για να τον παρακολουθούν να ποζάρει, να παίζει με ένα σεξουαλικό βοήθημα και ισχυρίζεται ότι βγάζει 340 ευρώ τη βραδιά.«Έχω μια κανονική δουλειά την ημέρα και μετά μεταμορφώνομαι στην Τάρα Λέι τη νύχτα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έκανα αυτό. Νόμιζα ότι θα δούλευα σε ένα κατάστημα, αλλά τώρα μπορώ να πάω για ψώνια ή να αγοράσω ένα μπουκάλι σαμπάνια σε ένα κλαμπ», δήλωσε ο 24χρονος.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
+1 επιπλέον
 
Top