Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/2/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/2/2017
Κριός

Γενικά
Φρόντισε να αποβάλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί αρκετά με τις δραστηριότητες που έχεις. Οι πλανήτες δίνουν στο ζώδιό σου τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για την επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και θα αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Έχεις αρκετά οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Γενικά
Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για το ζώδιό σου και αρχίζεις να αναθεωρείς πολλά θέματα για τη ζωή σου. Βάλε τέλος στην απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με θετική ματιά, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Δίδυμος

Γενικά
Έχει ξεκινήσει μια αρκετά θετική περίοδος για το ζώδιό σου. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, ώστε να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν έναν νέο τόνο στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

Καρκίνος

Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σήμερα φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να απαλλαγείς από όλα τα στοιχεία που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και φτιάξε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα που θα σε βοηθήσει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου, για να μην δημιουργηθούν προστριβές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων

Γενικά
Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλο δυναμισμό ώστε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου προκειμένου να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά τελικά θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Ξεκινάει μια περίοδος που ό,τι θέλεις θα το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό και τις αλλαγές που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά
Με σχέδιο, γνώση και οργάνωση μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, να σχεδιάσεις το μέλλον προσεκτικά και να οργανώσεις το κάθε βήμα, ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και να πισωγυρίσεις – έτσι θα προχωρήσεις μπροστά με άνεση. Καινούργια πράγματα, καινούργιες καταστάσεις και καινούργιο μέλλον προβλέπονται για το ζώδιό σου. Στο χέρι σου είναι το καινούργιο μέλλον να είναι και αυτό που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα, γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία των επαγγελματικών σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Σκορπιός

Γενικά
Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Κατάστρωσε ένα πολύ καλό πρόγραμμα ώστε να κάνεις τις προσδοκίες σου πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, θα πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές, ώστε να έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Απόφυγε σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου για την επίτευξη των σκοπών σου. Φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν απαλλαγείς από το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή τώρα θα προχωρήσουν. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως

Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα είναι αυτές ακριβώς που χρειαζόσουν για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που μπορεί να βίωνες το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και άσε κατά μέρος τις άλλες υποχρεώσεις, γιατί δεν θα ήθελες να απομακρυνθεί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο που είναι θετική αισθηματικά, να κάνεις κινήσεις ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή σπατάλες.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Υδροχόε, και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί αυτές θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους. Δες το καλύτερο για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Ιχθύς

Γενικά
Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ καλές για σένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος για το ζώδιό σου, που όλα θα σου έρχονται έτσι ακριβώς όπως θέλεις, προκειμένου να επιτύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξουν στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια πράγματα που λέει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες για αυτόν τον τομέα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ