Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ζουράρις: Δεν μπορούμε να μιλάμε για το 2060 για το χρέος, θα έχουμε πεθάνει μέχρι τότε

Ως «κουρελόχαρτο» χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος τόνισε με ραδιοφωνική του συνέντευξη πως δεν έχει καμία σημασία η ψήφιση των μέτρων, εφόσον οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.

Μάλιστα, στην επισήμανση ότι οι πιστωτές ωθούν τη λύση στο 2060, ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε μιλώντας στον ReaΙ FM: «Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;».

Ενώ στη συνέχεια, ο 77χρονος πολιτικός πρόσθεσε: «Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβέβαιων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...