ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τιςπροβλέψεις εβδομάδας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Κριός 21/3-20/4

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ορισμένα ζητήματα για των οποίων την πορεία ανησυχούσες, θα μπουν σε μια σειρά και θα τακτοποιηθούν όπως ακριβώς σχεδίαζες. Βέβαια, σε όλη αυτή την προσπάθεια δε θα είσαι μόνος, αντίθετα θα έχεις ανά πάσα στιγμή δίπλα σου έμπιστα, φιλικά άτομα, να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σου. Από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλίες και να σχεδιάσεις το μέλλον, χωρίς φόβους και δισταγμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Απογειώνεις τη διάθεσή σου στα ύψη, ενώ η σεξουαλικότητά σου είναι στο ζενίθ της. Με τις θετικές επιρροές των αστρολογικών όψεων πάνω σου αυτήν την εβδομάδα, θα βρεις την ευκαιρία και το χρόνο που ζητούσες, προκειμένου να διορθώσεις κάθε προβληματικό σημείο και καλύψεις κάθε κενό που είχε δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αναμφισβήτητα έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις και να φτιάξεις κατά πολύ τα πράγματα. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί σύντομα μια νέα γνωριμία θα φέρει στη ζωή σου όσα αναζητάς. Φρόντισε λοιπόν να είσαι σε επαγρύπνηση και, έχοντας επιστρατεύσει το ένστικτό σου, να εντοπίσεις έγκαιρα αυτό το άτομο και να φερθείς όπως πρέπει. Ιδιαίτερα από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, κάθε ερωτική σου επιδίωξη θα είναι εύκολη και προσιτή.

Ταύρος 21/4-20/5


Βλέπεις ότι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πράγματα στη ζωή σου δε φέρνει αποτελέσματα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να δεις πού κάνεις λάθος και αναθεώρησε άμεσα τις μεθόδους σου, για να πετύχεις εκείνες τις ριζοσπαστικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία μεγάλων αλλαγών, φρόντισε να μη χάσεις τον έλεγχο. Μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις σου και προσηλώσου στα σχέδιά σου για το μέλλον. Παράλληλα, μην παραμελείς κοντινά σου άτομα που σε χρειάζονται, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστείς κι εσύ τη στήριξή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δίνεις στη σχέση σου έναν αέρα ανανέωσης. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το σύντροφό σου που αντιδρά ανάλογα. Θα έρθετε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο και θα περάσετε τόσο όμορφα αυτή την εβδομάδα, που θα ερωτευτείτε από την αρχή. Αν δεν έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, η τύχη θα σε ενώσει με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα σε ενθουσιάσει.

Δίδυμοι 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις προγραμματίσει τόσα πολλά να κάνεις κάθε μέρα που κάποιες φορές νιώθεις να πνίγεσαι… Μία τέτοια μέρα είναι και η σημερινή. Πρόσεξε να μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν σου φταίνε σε τίποτα… Όλα όσα κάνεις μέσα στην μέρα είναι δική σου επιλογή. Ή βάλε ένα σωστό πρόγραμμα και βγάλε κάποια ή κράτησε τον εκνευρισμό για τον εαυτό σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή ένταση μεταδίδεται και στα αισθηματικά σου και δεν πρέπει. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να απαλλαγείς από όποιο πρόβλημα σε φορτίζει, πριν συναντηθείς με τον σύντροφό σου. Οι σχέσεις κρέμονται από λεπτές γραμμές που μπορεί πολύ εύκολα να κοπούν , αν δεν προσέξουμε. Αν είσαι ελεύθερος δε θα γνωρίσεις μόνο ένα ενδιαφέρον πρόσωπο…


Καρκίνος 22/6-22/7


Η εβδομάδα αυτή με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο σου την Τετάρτη ασκεί θετικές επιρροές πάνω σου, ειδικά όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι. Είσαι σε μια φάση που μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τους γύρω σου και με καλή συνεργασία να βρείτε από κοινού εκείνες τις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν από κάθε πρόβλημα. Η υψηλή σου αυτοπεποίθηση, σε οδηγούν στη λήψη πρωτοβουλιών και σε ανατρεπτικές αλλαγές. Με δυναμισμό θα πετύχεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα βελτιώσεις σημαντικά το κλίμα της σχέσης σου. Θα καλύψεις κενά που έχουν δημιουργηθεί από στιγμές απομάκρυνσης και θα υπερπηδήσεις κάθε εμπόδιο που δε σε αφήνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πράγματα με το σύντροφό σου. Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά και η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Από εδώ και πέρα μην αφήνεις τίποτα να μπει ανάμεσά σας και μείνετε ενωμένοι. Αν εξακολουθείς να αναζητάς μια σταθερή σχέση, αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Φόρα λοιπόν τη θετική σου διάθεση και να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Λέων 23/7-23/8

Παίρνεις πλέον με αποφασιστικότητα τη ζωή σου στα χέρια σου, τακτοποιείς όποια υποχρέωση καθυστερούσε να διεκπεραιωθεί και αλλάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι δε σε ικανοποιεί. Η τύχη είναι με το μέρος σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και οι δικοί σου άνθρωποι έρχονται πιο κοντά σε σένα. Όποιες αποφάσεις και να πάρεις, να είσαι σίγουρος ότι δε θα σε διαψεύσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αισιοδοξία και ευημερία. Ό, τι δε σε ικανοποιεί στη σχέση σου, αυτή την εβδομάδα θα βρεις την ευκαιρία να το διορθώσεις. Έχεις τα φόντα να εκπληρώσεις κάθε όνειρο και προσδοκία σου. Ο σύντροφός σου είναι ιδιαίτερα θετικός απέναντί σου και δε σου φέρνει αντιρρήσεις. Το κλίμα μεταξύ σας θα ανανεωθεί, φρόντισε να διατηρήσεις τη φλόγα αυτή αναμμένη. Εσύ που έχεις κουραστεί να κάνεις παρέα με τη μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω και μη μιζεριάζεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα αλλάξουν τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή και τη θέση της απογοήτευσης θα πάρει μια όμορφη σχέση.

Παρθενος 24/8-22/9

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας αναμένεται να είναι ήρεμες και ευχάριστες, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη. Νιώθεις πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και πατάς γερά στα πόδια σου. Έτσι, καταφέρνεις να διώξεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε δυσκολία που σε κράταγε κολλημένο στο παρελθόν και προχωράς με θάρρος μπροστά. Ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέεις, σε κάνει δημοφιλή στην κοινωνική σου ζωή, με πολλές νέες και χρήσιμες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πλανήτες στο σύνολό τους σε γεμίζουν αισιοδοξία και ενέργεια, για να διοχετεύσεις στη σχέση σου. Κάνε λοιπόν ό,τι μπορείς να περάσεις μια όμορφη εβδομάδα παρέα με το έτερόν σου ήμισυ, αναβαθμίζοντας έτσι τη σχέση σας. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά, επιτέλους θα χαρείς με τις ευχάριστες εξελίξεις. Οι καταστάσεις σε ευνοούν τόσο, που θα είναι αδύνατο να μη βρεις αυτό που ψάχνεις.

Ζυγός 23/9-22/10

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οι κινήσεις σου σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στις κοινωνικές σου επαφές, καθώς με την αναζωογονημένη σου διάθεση όλοι αναζητούν την παρέα σου. Αυτές οι θετικές επιρροές των άστρων αφορούν όμως και άλλα ζητήματα. Όνειρα και προσδοκίες σου βρίσκουν επιτέλους τρόπο να γίνουν πραγματικότητα. Εκμεταλλεύσου όλο αυτό το κλίμα, για να διευθετήσεις κάθε υπόθεση που έχεις βάλει στην αναμονή και σε αγχώνει, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στην σχέση σου φίλε Ζυγέ. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Είσαι μόνος ή μόνη; Απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα πραγματοποιήσεις νέες γνωριμίες και επαφές… τρίτου τύπου!!!

Σκορπιός 23/10-22/11

Αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις επιδιώξεις σου. Θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένος στα σχέδιά σου και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε βγάλει έξω από τη δυναμική πορεία που έχεις χαράξει. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα, γιατί θα έλθουν πολλές αλλαγές. Θετικές μεν, αλλά και πάλι θα πρέπει να μην παρασυρθείς από συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου είναι κάπως στάσιμη, καθώς οι τάσεις εσωστρέφειας που έχεις κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου, δε σας αφήνουν να έχετε μια ειλικρινή επαφή. Το σωστό θα ήταν λοιπόν να κάνεις εσύ την αρχή και να ξεκινήσεις να λες στο σύντροφό σου τα προβλήματα που βλέπεις να υπάρχουν μεταξύ σας και τι θα ήθελες να αλλάξει, ώστε να είσαι ικανοποιημένος. Αυτή η πρωτοβουλία, θα θέσει πιο γερά θεμέλια στο δεσμό σου και θα αναθερμάνει το ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, καλά θα κάνεις να αποβάλεις την απαισιοδοξία, που ρίχνει τη διάθεσή σου στα πατώματα. Μάθε να περνάς καλά, άσχετα από το αν είσαι μόνος ή όχι, και σύντομα θα έρθει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου.

Τοξότης 23/11-21/12


Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα αλλάξεις πολλά δεδομένα στη ζωή σου, που όμως θα σε ευνοήσουν. Αυτή την εβδομάδα η ζωντάνια και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν, σε ωθούν σε έντονη δραστηριοποίηση και προχωράς στη δρομολόγηση ιδεών και πλάνων. Επηρεάζεις θετικά το επικοινωνιακό σου κομμάτι. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες δύσκολες στιγμές, αφού η απότομη αλλαγή σκηνικού που θα επέλθει, θα σε αποσυντονίσει κάπως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο αισθηματικός σου τομέας βρίσκεται στο ζενίθ. Η ακαταμάχητη γοητεία σου και η τρυφερότητα που αποπνέεις, θα κάνουν το σύντροφό σου να σε ερωτευτεί πάλι από την αρχή. Τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι πολύ καλά και στο χέρι σου είναι να φτιάξουν ακόμη περισσότερο. Αν είσαι αδέσμευτος, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, απογειώνει τον ερωτισμό σου στα ύψη και φέρνει στο δρόμο σου την αγάπη, που τόσο καιρό αναζητούσες.

Αιγόκερως 22/12-19/1

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά, ώστε οι γύρω σου να δουν τις ικανότητές σου και να σε εμπιστεύονται περισσότερο στο εξής. Γίνεσαι πιο θετικός και αισιόδοξος στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου γενικότερα. Αυτή η καλή διάθεση και η ενέργειά σου, σε ωθούν τα τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ανατρέπεις τα πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα και σπας τη ρουτίνα που είχε αρχίσει να σε κουράζει και να σε φθείρει. Θα είναι τόσο ευχάριστες οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη σχέση σου, που δε θα μπορείς παρά να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει και να ζήσεις στο έπακρο το τώρα. Αν είσαι ελεύθερος, βγαίνεις επιτέλους από τη μοναξιά σου και έρχεσαι σε επαφή με τον έρωτα της ζωής σου.

Υδροχόος 20/1-19/2

Σε έχει πάρει από κάτω τον τελευταίο καιρό και αν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό, το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να διαλυθείς εντελώς. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και πάτα γερά στα πόδια σου, έστω και με το ζόρι. Κάνε ό,τι κρίνεις εσύ σωστό, με εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και μην ακούς κανένα. Οι επιρροές που θα δεχτείς από την Τετάρτη και μετά με τον Ήλιο και τον Ερμή να εισέρχονται στον Καρκίνο, θα σε κάνουν πιο δραστήριο και δυναμικό, ώστε να διεκδικήσεις ό,τι χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ό,τι επιδιώξεις στη σχέση σου, θα το πετύχεις με μεγάλη ευκολία. Γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα στα πιο καίρια ζητήματα και απαλλάξου οριστικά από αυτά. Αν εξακολουθείς να είσαι αδέσμευτος, τα νέα είναι ευχάριστα για εσένα, καθώς έχεις τη θετική επίδραση των άστρων στα ερωτικά σου.

Ιχθείς 20/2-20/3
Τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας δεν ευνοούν βεβιασμένες κινήσεις σε σχέση με τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο προσκήνιο, όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται. Η επιπολαιότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις, που ίσως δεν καταλήξουν εκεί που φανταζόσουν. Είσαι στα πάνω σου και η αυξημένη δημοτικότητά σου σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας βελτιώνουν την κατάσταση στα αισθηματικά σου. Από την Τετάρτη και μετά που ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον Καρκίνο έρχεσαι κοντά με τον αγαπημένο σου και να ξεφύγετε από τη φθορά που επιφέρουν τα άγχη της καθημερινότητας. Προγραμματίστε ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής και ανανεωθείτε. Αν από την άλλη δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα, έχε ανοιχτές τις κεραίες σου, γιατί μια αναπάντεχη γνωριμία ίσως είναι αυτό που ψάχνεις.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top