Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/6/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με υδραυλικές και απολυμαντικές εργασίες αλλά και να προστατέψεις τον χώρο σου από την εισβολή κάποιων ανεπιθύμητων, που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ενδεχόμενη απουσία σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα οικείο σου πρόσωπο σου παίζει παιχνίδια! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αναδείξεις τα καλλιτεχνικά σου χαρίσματα αλλά και να ακούσεις με την δέουσα προσοχή τα μηνύματα που σου στέλνει το ασυνείδητο!
Ερωτικά
Ο Δίας στον «οίκο» των σχέσεών σου αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον σου προς πάσα κατεύθυνση κι ίσως είναι σκόπιμο να βάλεις ένα όριο στις επιθυμίες σου, πριν «εκτεθείς». Είναι βέβαιο ότι αρέσεις, το θέμα όμως είναι να επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει θέματα εμπιστοσύνης στις φιλικές σχέσεις σου κι αν θες να προλάβεις τα χειρότερα καλά θα κάνεις να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και πράγματα που δείχνουν πολύ καλά για να είναι αληθινά! Παράλληλα όμως, να θυμάσαι ότι με την συνδρομή του Άρη στον Καρκίνο, η κρίση σου μπορεί να λαθέψει, ενώ αντίθετα «ακούγοντας» την φωνή της διαίσθησής σου τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα είναι κατά πολύ καλύτερα. Επιπλέον, φρόντισε για την προστασία του μεταφορικού σου μέσου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, επειδή μπορεί να μπερδευτείς από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των γύρω σου, προτίμησε να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές, μένοντας με τον άνθρωπό σου στην «φωλίτσα» σας. Αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η, δεν έχεις παρά να «χορέψεις»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε πιέζει να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι πάνω που κλείνει μια «τρύπα», ανοίγει μια άλλη. Καλό είναι λοιπόν να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας στο περιθώριο κάθε τι που δεν επείγει. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου και οτιδήποτε κινείται στα πλαίσια μιας «κανονικής» συναλλαγής εμπεριέχει τον κίνδυνο λάθους ή εξαπάτησης. Μπορεί ωστόσο να σου χαρίσουν κάτι πολύτιμο ή λαθραίο!
Ερωτικά
Κάτι «ψήνεται» στο παρασκήνιο αλλά δεν είναι για κακό! Αντίθετα, φαίνεται ότι ένα πρόσωπο που σε αγαπά, σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί ακόμη να σου συμβεί κάτι ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου ή σε ένα ιατρείο-θεραπευτήριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, οφείλεις να μπολιάσεις τον δυναμισμό σου και με μια στρατηγική παραπλάνησης, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις να κάνεις με πρόσωπα που προκειμένου «να περάσει» το δικό τους μπορεί να χρησιμοποιήσουν με ευκολία αθέμιτα μέσα ή να σου δώσουν κατασκευασμένα στοιχεία. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να συμβάλλει σε ένα επικοινωνιακό «αλαλούμ» και να σου ακυρώσει ένα σημαντικό ραντεβού, ωστόσο, μπορεί τελικά να βρεις αυτό που ζητάς από εκεί που δεν το περιμένεις!
Ερωτικά
Ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις μπορείς να βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά ενός προσώπου που σε αγαπά και σε στηρίζει. Το μόνο ζήτημα που μπαίνει είναι αν πρόκειται απλά για μια φιλία ή για μια υποβόσκουσα ερωτική έλξη, που «θα δείξει» σύντομα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει ζητήματα που άπτονται των οικονομικών σου και καλό είναι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που ονειρεύεσαι και τις πραγματικές ανάγκες σου. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα «θέμα» με τις πονηρές επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς περισσότερο, αφού έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών σου θα πέσει στο κενό. Ακόμα, καλό είναι να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Κάποιος/α αποπειράται να σπείρει την διχόνοια στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε λοιπόν μήπως παρασυρθείς κι αρχίσεις να κατηγορείς τον άνθρωπό σου, δημιουργώντας αχρείαστες εντάσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις μια λάθος κίνηση ορμώμενος/η από απωθημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου και μην διστάσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτές, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι στον «πραγματικό κόσμο», επικρατεί χάος! Όσο δε για τις συνεργασίες σου, φαίνεται να διέπονται από καθεστώς μεγάλης ασάφειας ή ακόμη και δόλου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου, αφήνοντας κι εκεί ένα άρωμα εξαπάτησης, από την άλλη πλευρά, ωστόσο μπορεί να αναβιώσει σχέδια και οράματα του παρελθόντος.
Ερωτικά
Μπορείς να… φαντάζεσαι ό,τι θέλεις αλλά σίγουρα η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική! Φαίνεται μάλιστα να τίθεται κι ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης, είτε επειδή ο άνθρωπός σου «κάνει νερά» είτε λόγω της δικής σου «τύφλας»! Ό,τι κι αν συμβεί πάντως μην το θεωρήσεις τελειωτικό.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «εξωραϊσμένο» πρόσωπο. Επιπλέον, προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου αλλά και την επιθυμία σου να συνδράμεις σε όσους/ες υποφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να διαπιστώσεις κάποια «φάουλ» που έγιναν στον χειρισμό μιας σημαντικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανεπάρκειας, που όμως ξεπερνιέται με εργασιοθεραπεία και «ασκήσεις» προσφοράς στους άλλους!
Ερωτικά
Καλά είναι τα όνειρα και οι φαντασιώσεις, όμως φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας απογοήτευσης, αφού ένα πρόσωπο που έχεις «πολύ ψηλά», φαίνεται να κινείται στα όρια της αχαριστίας! Ίσως όμως να του έδωσες κι εσύ το δικαίωμα με την υπερβολική υποχωρητικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάνοντάς σε να φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν, είτε καλά είτε κακά! Στην πράξη ωστόσο, μπορεί να αναδείξει συναισθηματικές αδυναμίες ή εξαρτήσεις, τόσο δικές σου, όσο και ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά όμως, σου ανοίγει νέους δημιουργικούς δρόμους, ιδιαίτερα στο καλλιτεχνικό πεδίο. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα ή αναγνώσματα που θα σε «ταξιδέψουν».
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει μπροστά σε φαινόμενα μεγάλης συναισθηματικής αστάθειας, κάτι που καθιστά την όποια συνεννόηση σχεδόν αδύνατη. Και αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, το σωστό θα ήταν να αποσυρθείς διακριτικά περιμένοντας να κοπάσει η θύελλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις σου, καταφέρνοντας τελικάνα «κλέψεις» χρόνο και για τις πιο προσωπικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενηθείς ή να φιλοξενήσεις κόσμο, πρόσεξε όμως τους… μακρυχέρηδες! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε «παραμυθιάζει» με υποτιθέμενα πλούτη και καλό είναι να είσαι πιο ρεαλιστής απέναντι σε -υποτιθέμενες- προοπτικές, που μάλιστα μπορεί να κρύβουν και παγίδες.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες πράξεις και προσφορές. Μπορείς λοιπόν να δωρίσεις στον άνθρωπό σου κάτι που του είναι εξαιρετικά χρή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σου εφιστά την προσοχή σε μια πρόταση συνεργασίας, που είτε γίνεται εκ του πονηρού είτε δεν έχει τις προοπτικές που εμφανίζει. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με αχρείαστες επαφές ή μετακινήσεις, παρεξηγήσεις μεταξύ γνωστών ή συγγενών αλλά και με εξαφανίσεις αρχείων ή εγγράφων. Στον αντίποδα όμως, θα σου ανοίξει νέους πνευματικούς δρόμους και τελικά η ημέρα προσφέρεται κυρίως για να χαλαρώσεις, κοντά στην φύση ή σε έναν «ιερό» τόπο.

Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να δημιουργήσει ένα «συνομωσιολογικό» κλίμα στις σχέσεις σου, όπου θα σου είναι δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, το ένα δυναμικό και το άλλο «ευαισθητούλι»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει σε ασάφειες αναφορικά με ένα οικονομικό θέμα ή να «σου κόψει τη φόρα» σε ένα επενδυτικό σχέδιο, αφού αλλιώς τα υπολόγιζες κι αλλιώς τα βρήκες. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις την αλήθεια της παροιμίας «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει»! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να χρησιμοποιήσεις φυσικές μεθόδους για να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να φροντίσεις τα ζώα ή τα φυτά σου από ενδεχόμενες προσβολές.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ αναζητάς το «δικαίωμα στο όνειρο», η πραγματικότητα σε βάζει να ασχολείσαι με τα προβλήματα των φίλων σου, που φυσικά ποτέ δεν τελειώνουν. Καλό είναι όμως να μην παραμελήσεις τον άνθρωπό σου, αφού αυτός είναι που νοιάζεται πραγματικά για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου διογκώνει τις τάσεις φυγής σου από κάθε τι το δύσκολο ή κουραστικό, σίγουρα όμως έχει και τις δημιουργικές διαστάσεις της, ιδιαίτερα σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Επιπλέον, καλείσαι να εμψυχώσεις πρόσωπα που «τα βλέπουν όλα μαύρα», αφού αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσπερνάς τα δικά σου προβλήματα. Ωστόσο, με τον Άρη στον Καρκίνο, καλό είναι να μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε άτομα που «κλαίγονται», αφού σίγουρα υπάρχουν κρυφές πτυχές, που οφείλεις να διερευνήσεις.

Ερωτικά
Η εικόνα που έχεις για ένα πρόσωπο δεν είναι πραγματική, είτε επειδή σου εμφανίζεται όπως θα… ήθελες να είναι είτε λόγω της δικής σου υπερβολικής εξιδανίκευσης. Καλό είναι λοιπόν να πιστεύεις στην αγάπη, όχι όμως και να την… σπαταλάς!


astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ