Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 169-170-171-172-173
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 169 ΕΔΩ 170 ΕΔΩ 171 ΕΔΩ
172 ΕΔΩ 173 ΕΔΩ

Επεισόδιο 169

Ο Θοδωρής πέφτει θύμα απαγωγής, και εγκέφαλος δεν είναι άλλος από την Φαίη, που είναι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια για τους φακέλους του Διάκου. Ο Αχιλλέας παρακολουθεί τη Ρενάτα και τον Βλάση ψάχνοντας αποδείξεις απιστίας και χάνει τον έλεγχο της ζήλιας του όταν τους βλέπει να έχουν μια βραδινή τετ α τετ συνάντηση. Η Σύλβια μανατζάρει τον Δαμιανό στη νέα του καριέρα, αλλά ο Δαμιανός καταλήγει να… ερωτεύεται τη Μιράντα. Εν τω μεταξύ, ο Φώτης και η Έλλη ανακοινώνουν στους γονείς της Έλλης την εγκυμοσύνη, ενώ η Μιράντα και ο Λεωνίδας παίρνουν μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον τους.


Επεισόδιο 170

Ο Λεωνίδας και η Αιμιλία ανακαλύπτουν ότι πίσω απ’ την απαγωγή του Θοδωρή βρίσκεται η Φαίη. Ταυτόχρονα, ο Δαμιανός το σκάει από το σπίτι και η τύχη του αγνοείται, καθώς είναι αποφασισμένος να βρει τη Μιράντα. Η επίσκεψη της Φαίης στο μαγαζί του Θοδωρή θα δημιουργήσει εντάσεις, ενώ ο Αχιλλέας καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να αποδείξει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Βλάση και τη Ρενάτα. Τέλος, ο Βλάσης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στον Δαμιανό και η Αιμιλία έρχεται αντιμέτωπη με το θράσος της Φαίης. Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Αχιλλέας; Πώς θα καταλήξει η περιπλάνηση του χαμένου Δαμιανού;


Επεισόδιο 171

 Η κόντρα της Αιμιλίας με την Φαίη ξαναφουντώνει και αμφότερες πετάνε τα καλά τους χαρτιά στο «παιχνίδι», φτάνοντάς το στα άκρα. Ο Βλάσης εξαντλεί την αυστηρότητά του στον, ανήμπορο να αντιδράσει, Δαμιανό , με αποτέλεσμα να σοκάρει τους πάντες. Ο Μίμης για μία ακόμα φορά πάει να σαμποτάρει άθελά του τη σχέση του με την Ισμήνη, αλλά η παρέμβαση του Θοδωρή θα σώσει την κατάσταση προς έκπληξη του Μίμη. Η Φαίη προσπαθεί με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να επαναφέρει τον Δαμιανό.

Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!


Επεισόδιο 172

Ο Αχιλλέας παρακολουθεί την Ρενάτα και τον Βλάση για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Όμως αυτό δεν είναι το μόνο του πρόβλημα: Οι τράπεζες γυρνούν την πλάτη τους στη Sofo και οι Βλάσης, Αχιλλέας κι Αιμιλία καλούνται να βρουν λύση. Η Ισμήνη δέχεται πρόταση για επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες, αλλά ο Μίμης δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα. Την ίδια ώρα, η Φαίη προσπαθεί να κάνει τον Δαμιανό να θυμηθεί με… όσα όπλα διαθέτει. Αλλά δεν σταματά εκεί. Ετοιμάζεται να κάνει διάρρηξη στην έπαυλη για να βάλει στο χέρι τα έγγραφα του Πανίκου. Θα καταφέρει να τρυπώσει, ενώ όλοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι;


Επεισόδιο 173

Η Ρενάτα θέλοντας να κάνει μία έκπληξη στον Αχιλλέα βρίσκεται αγκαλιά στο κρεβάτι με τον Βλάση. Η Ισμήνη υποψιάζεται, όχι άδικα, την συμπεριφορά του Μίμη απέναντί της. Ο Δαμιανός δεν δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης και ο Θοδωρής ζητάει από την Μιράντα να τον βοηθήσει. Ο Λεωνίδας εκνευρίζεται με την κατάσταση του Δαμιανού. Ο Φώτης και η Έλλη πρέπει να αποφασίσουν για τον κουμπάρο τους. Ο Ζούβας κάτω από τις οδηγίες της Φαίης εισβάλει στην έπαυλη και αναστατώνει την Βάνα.


Τα επόμενα επεισόδια 174-175-176-177-178 ΕΔΩ

179-180-181-182-183 ΕΔΩ
184-185-186-187-188 ΕΔΩ

Επεισόδια

165 ΕΔΩ
166 ΕΔΩ
167 ΕΔΩ
168 ΕΔΩ
169 ΕΔΩ
170 ΕΔΩ
171 ΕΔΩ
172 ΕΔΩ
173 ΕΔΩ
174 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top