Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/6/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/6/2017
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό θέλει να σε βάλει στο «κλαμπ» των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, οι επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε αναδείξουν!
Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και πέρα από τις πληροφορίες που θα συλλέξεις ή θα μεταδώσεις, θα καταφέρεις να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα.

Ερωτικά
Ο Δίας απέναντί σου σε βοηθά να «λάμψεις» κοινωνικά, ίσως μάλιστα να σου δημιουργήσει «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού η συναισθηματική αστάθεια που σε διέπει μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό προσδίδει μια αναπτυξιακή πνοή στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητές σου και θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να διεκπεραιώσεις αρκετές υποθέσεις της καθημερινότητας κι ίσως τελικά να μην σου φτάσει ο χρόνος για όλα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας ευνοεί μια οικονομική ρύθμιση ή συμφωνία, ενώ μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες ή κύκλους.
Ερωτικά
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου, την ίδια στιγμή όμως ο Άρης καιροφυλακτεί για να σου προσθέσει επιπλέον προβλήματα, μέσω ανταγωνισμών που μάλιστα μπορεί να «ξεφύγουν», συμβάλλοντας σε ένα «πολεμικό» κλίμα!


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας στο ζώδιό σου, σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα κι ίσως πετύχεις μια συμφωνία ή πάρεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Την ίδια στιγμή βέβαια να θυμάσαι ότι θα σχολιαστούν και κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές, αλλά αυτά έχει η δόξα! Επιπλέον, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις παίζοντας!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη, αφού κάθε «νομιμοποίηση» δείχνει δύσκολη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σουκαι πέρα από το ενδεχόμενο μιας ευχάριστης φιλοξενίας, μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να προβείς σε τεχνικές εργασίες ή παρεμβάσεις, που θα κάνουν τον χώρο σου πολύ πιο λειτουργικό.
Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρα σε φέρνει πιο κοντά στην «πηγή» πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό..
Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποια πράγματα φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», η Αφροδίτη στον Ταύρο σε προδιαθέτει για να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας καλής παρέας με φιλικό αλλά και ερωτικό «πρόσημο».


ΛΕΩΝ 


Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα σχέδια και τα οράματά σου. Φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς στην συγκομιδή άχρηστων πληροφοριών για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Ευνοούνται ακόμη οι δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα ταξίδια. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους και ομοϊδεάτες, με προοπτική μιας περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών σας.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη, είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση, αφού εμπλέκονται περισσότερα του ενός πρόσωπα. Ίσως η αποστασιοποίησή σου από κάθε είδους «μηχανορραφία» να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στο να δικτυωθείς με πρόσωπα κύρους, που έχουν την διάθεση, τον τρόπο και τα μέσα να σε υποστηρίξουν. Γενικά, μπορείς να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ είναι πιθανό να σου απονεμηθεί ένα βραβείο ή να τιμηθείς για το έργο σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν υπέρ σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να «ανασάνεις». Κι επειδή βέβαια ενός… καλού μύρια έπονται, στο πρόγραμμα είναι και μια σειρά αγορών, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο πλήρης.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, ίσως όμως τελικά ύστερα από μια επίμονη ενθάρρυνση από ένα πρόσωπο που σε θέλει πολύ, να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» στην σεξουαλική σου ζωή!

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας, επάνω σου, αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα ταλέντα σου. Αν όμως θες πραγματικά να πετύχεις το «κάτι παραπάνω», θα πρέπει να μην λάβεις και τόσο υπόψη σου τις «προστατευτικές» συμβουλές κάποιων που μπορεί μεν να επιζητούν το καλό σου αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχεις… άστρο! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στην παρακολούθηση ενός κύκλου σπουδών αλλά και σε πολλαπλές μετακινήσεις.
Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι θα λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις για τα καλά! Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως τελικά επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που «έχει ρίξει δίχτυα» και κοιτάζει αποκλειστικά και μόνον το συμφέρον του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να ξεκουραστείς περισσότερο, δίνοντας έμφαση και σε ζητήματα που αφορούν στην ψυχική και σωματική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που σου «έπαιξαν παιχνίδι», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να εξηγηθείς! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση που θα σε απελευθερώσει, ενώ ευνοούνται οι αγορές αλλά και οι επενδυτικές κινήσεις.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά αν θες να αποφύγεις πιθανά «παρατράγουδα» ή διαψεύσεις στην συνέχεια, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που αντικειμενικά κρίνονται ως υπερβολικές!


ΤΟΞΟΤΗΣ 


Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια επικερδή συμφωνία και να σε βοηθήσει να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την άμβλυνση των όποιων διαφορών και την αναζήτηση ενός κοινού τόπου στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Είναι λοιπόν πιθανό να κάνεις νέους φίλους, από την άλλη πλευρά όμως μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι… φελλοί που επιπλέουν!
Ερωτικά
Ένα φλερτ στη δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας εργασίας «ρουτίνας» μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ή να περάσεις πολύ καλύτερα, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο «μεγάλο», καλό είναι να μην βιαστείς, αφού σίγουρα οι διαθέσιμες επιλογές σου θα είναι περισσότερες της μιας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Με τον Δία στον Ζυγό σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα σε σχέση με την προώθηση ή την διαφήμισή τους κι είναι πιθανό να δικτυωθείς με τα σωστά άτομα!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε «ανεβάζει» ψυχολογικά κι ίσως σε φέρει ενώπιον μια επιλογής που φαίνεται κατάλληλη για σένα. Με τον Άρη όμως απέναντί σου, τα πράγματα μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο, αν αρχίσεις να φέρεσαι διστακτικά, χάνοντας το πλεονέκτημα του «εδώ και τώρα»!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Γενικά
Με τον Δία στον Ζυγό, τα νέα που έρχονται είναι ευχάριστα, με συνέπεια μια συνολική βελτίωση της ψυχολογίας σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με την Δήμητρα εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για κοινωνικά ανοίγματα και μια καλή παρέα. Ίσως μάλιστα να συναντηθείς με ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που θα γίνει αιτία και αφορμή για μια περαιτέρω επέκταση των σχεδίων σου.
Ερωτικά
Η μεν Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές αναζητήσεις σου, φτιάχνοντας «ατμόσφαιρα» στο σπίτι σου ή σε έναν προσωπικό σου χώρο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «παίζει» δυνατά και μια έξοδος με καλή παρέα, οπότε μονά-ζυγά, δικά σου!

ΙΧΘΥΕΣ 


Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή τουλάχιστον να συμμετάσχεις σε μια ανάλογη κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για μια περιουσιακή ρύθμιση ή κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό εξυπηρετεί τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, ευνοούνται οι περιουσιακές, ασφαλιστικές και φορολογικές ρυθμίσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να ζήσεις όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής, με τον Άρη όμως να επιτηρεί τα ερωτικά σου, αν αρχίσεις να «ψάχνεις» το θέμα πιο σοβαρά, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις σε αντιφατικά συμπεράσματα ως προς την.. αξιοπιστία!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....