Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Μπακογιάννης vs Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το Δήμο Αθηναίων

Άλλο ενδιαφέρον δίνουν στην «μάχη» της Αθήνας οι πληροφορίες του newpost.gr για τις επιλογές των κομμάτων. Μιλάμε ασφαλώς για τις δημοτικές εκλογές του 2019 όπου έχει ήδη «κλειδώσει» η υποψηφιότητα από το κόμμα της ΝΔ ως υποψήφιου Δημάρχου , του επιτυχημένου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Ο ίδιος που από πολύ νωρίς μπήκε στην πολιτική εγκαταλείπει την «σιγουριά» μιας εύκολης επανεκλογής στην Περιφέρεια για να ριχτεί στη «μάχη των Αθηνών» όπου το κόμμα της ΝΔ έχει χάσει ήδη δύο εκλογικές αναμετρήσεις από τον Γιώργο Καμίνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαίρει της εκτίμησης όλων των «πτερύγων» της ΝΔ ,αφού τόσο οιΚαραμανλικοί όσο και οι Σαμαρικοί εκτιμούν την εργατικότητά του αλλά και τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει έως σήμερα στην ενασχόλησή του με την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ασφαλώς και δεν αναφερόμαστε στους Μητσοτακικούς αφού το «αίμα» νερό δεν γίνεται και φυσικά δεν θα ήταν αντίθετοι στο να διεκδικηθεί ο Δήμος της Αθήνας -που έχει συμβολικό χαρακτήρα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση-από έναν ικανό νέο άνθρωπο.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Μπακογιάννης έχει προλάβει ήδη στα 39 του χρόνια εκτός από Περιφερειάρχης να γίνει και ο πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Καρπενησίου (2011-2014).

Όμως οι εκπλήξεις για τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα δεν σταματάνε εδώ, απέναντί του θα βρεθεί ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ,ο οποίος επιθυμεί να έχει ευρύτερη στήριξη και από άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Οι ζυμώσεις που γίνονται δεν έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής σε περαιτέρω στήριξη στο πρόσωπό του, και όπως είναι φυσικό εάν τελικά στηριχθεί μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ ,θα είναι ένας αντίπαλος που δεν μπορεί να προβληματίσει μια ενωμένη κεντροδεξιά.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντως κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης διέψευσε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook την πιθανότητα να είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Διαβάζω κάποιες αναφορές γύρω από το όνομα μου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2019. Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να πω ότι δεν ισχύουν είναι ότι τέτοιες”ειδήσεις”, αν δεν τις διαψεύσεις όταν πρωτοεμφανίζονται, σέρνονται για καιρό και μετά προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επομένως απλά να πω ότι οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα μου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2019 είναι προϊόν φαντασίας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ