Δείτε τον Θάνο Τζήμερο να απομακρύνεται κυριολεκτικά... σηκωτός από την αίθουσα όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά από επεισόδιο που είχε με ομάδα κομμουνιστών περιφερειακών συμβούλων διότι έσκιζε αφίσες του ΠΑΜΕ.Στο επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί η σύμβουλος του ΚΚΕ κ.Μπαλού υποστηρίζει ότι ο κ.Τζήμερος τη γρονθοκόπησε κάτι που ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά το αρνήθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε την ομάδα του ΚΚΕ και τραμπούκους και συκοφάντες.
Η κυρία Μπαλού από την πλευρά της, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε «υστερικό φασιστοειδές» τον Θ. Τζήμερο και επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχθηκε.

Πάντως μέχρι την ώρα που γίνεται η ανάρτηση δεν υπάρχει κάποιο video που να δείχνει τον κ.Τζήμερο να χτυπάει την κ.Μπαλού ενώ σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα επισημαίνει ότι ολόκληρη η συνεδρίαση βιντεοσκοπείται, συνεπώς να δοθεί το video στη δημοσιότητα για να φανεί ότι δεν γρονθοκόπησε τη σύμβουλο του ΚΚΕ, αλλά ότι ο ίδιος δέχθηκε τραμπουκισμο από ομάδα του ΚΚΕ.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top