Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το Survivor που ξέρατε τελείωσε

Η πραγματική μάχη για τα 100.000 ευρώ τώρα ξεκινά. Μέχρι τώρα βλέπαμε τις προσπάθειες των μαχητών και των διασήμων να κερδίζουν τα έπαθλα για να μείνουν όρθιοι και δυνατοί στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Γνωρίζαμε όμως ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα.

Και η ώρα αυτή έφτασε. Ο Ντάνος, Ο Μάριος, ο Σπαλιάρας και οι υπόλοιποι διεκδικητές των 100 χιλιάδων ευρώ μπαίνουν πλέον στη μάχη για το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στον μεγάλο τελικό. Και πλέον τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Το παιχνίδι αλλάζει και το πραγματικό Survivor, το παιχνίδι που στηρίζεται περισσότερο στη στρατηγική και λιγότερο στη δύναμη τώρα ξεκινά…

Οι δυο ομάδες δεν υπάρχουν πια. Οι παίκτες παίζουν για τον εαυτό τους και τα δίνουν όλα όχι για να κατακτήσουν τη νίκη για λογαριασμό των μαχητών ή των διασήμων, αλλά πλέον για την πάρτη τους.

Μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού μάλιστα ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία με τα σήματα και τα χρώματα των δύο ομάδων ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα όπως αυτές που μοιράστηκαν στους παίκτες την πρώτη μέρα. Που σημαίνει ότι το τρίτο μέρος του παιχνιδιού, μετά την ένωση, είναι πια γεγονός.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν το πρώτο επεισόδιο με ατομικό αγώνισμα γυρίζεται σήμερα στον Άγιο Δομίνικο και εμείς θα το δούμε στις οθόνες μας Κυριακή ή Δευτέρα.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το θέμα των ψηφοφοριών πλέον. Αν δηλαδή στο συμβούλιο του νησιού οι 10 παίκτες ψηφίζουν αυτόν που επιθυμούν να αποχωρήσει, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Σπαλιάρας δεν θα ξαναψηφιστεί ποτέ. Γιατί πλέον οι παίκτες δεν θα ψηφίζουν αυτόν που θεωρούν πιο αδύνατο παίκτη, αλλά αυτόν που θεωρούν φαβορί, ώστε να φύγει και να μείνει ένας διεκδικητής του επάθλου λιγότερος. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και ο Μάριος, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor που δεν έχει βγει ποτέ προτεινόμενος, μετά την αλλαγή του παιχνιδιού σε ατομικό, έχει πολλές πιθανότητες να προταθεί. Και με την εκτίμηση που… δεν του έχει το κοινό, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να φύγει πιο νωρίς απ’ ότι περίμεναν όλοι. Αν και για τον συγκεκριμένο είναι πολύ δύσκολο, καθώς η ψήφος είναι θετική και ο Μάριος έχει την Κύπρο να τον στηρίζει.
Όπως και να ‘χει το πραγματικό παιχνίδι τώρα αρχίζει. Και οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που θα δούμε δεν συγκρίνονται με όσα έχουμε ήδη δει. Το πραγματικό Survivor μόλις ξεκίνησε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...