Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βγήκαν μαχαίρια στο Survivor: Κάναμε αρκετή υπομονή με τον Σπαλιάρα

Ο μισθοφόρος δηλώνει πως η υπομονή της ομάδας με το μοντέλο – ηθοποιό εξαντλήθηκε. Πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Βασάλου στο αγώνισμα για την ασυλία (vid)

Το survivor συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τους παίκτες να παραμένουν 10 και να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι Μαχητές μπορεί να κέρδισαν τον μεγάλο έπαθλο, που τους χάρισε ένα πλούσιο γεύμα με μπέργκερ και βόλτα με καταμαράν, ωστόσο η διαμάχη με τον Γιάννη Σπαλιάρα συνεχίζεται.

Το νέο τρέιλερ δείχνει τον Κώστα Αναγωνστόπουλο να αισθάνεται πως η υπομονή της ομάδας έχει εξαντληθεί, καθώς όπως σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας δίνει μόνο εντολές, ενώ δεν ακούει τις συμβουλές των συμπαικτών του. Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονισθεί πως το μοντέλο είναι μακράν ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας, καθώς ακόμη και στο αγώνισμα της Κυριακής, όταν βρέθηκε 10′ λεπτά μπροστά από τον αντίπαλό του Μπο, “κατάφερε” να χάσει τον βαθμό για την ομάδα του.

Πέραν τούτου, από τα λίγα πλάνα του τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος τραυματίζεται σοβαρά, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος που απαιτεί ταχύτητα, αλλά και τεράστια προσπάθεια προκειμένου οι παίκτες να σύρουν ένα ογκώδες κάρο.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

news247.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...