Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Survivor: Η Ελισάβετ… καρφώνει τους συμπαίκτες της – Πώς σχεδίαζαν την αποχώρησή της (Video)

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε μέσα στο παιχνίδι;

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και στην κατοχή της έχει ένα αρνητικό ρεκόρ! Η νεαρή φοιτήτρια, ήταν η παίκτρια που βρέθηκε τις περισσότερες φορές υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό την στήριζε για να παραμείνει στο παιχνίδι.
Η πρώην «Μαχήτρια» σήμερα, πήγε στο Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τους διαλόγους των συμπαικτών της προκειμένου να τη βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.
Μάλιστα, λίγο μετά, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που τον… έδιωξαν από την ομάδα τους. Η πρώην παίχτρια αποκάλυψε ότι τον Ντάνο τον έζησαν μόνο ένα 24ωρο, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν ποιον θα στείλουν στους Διάσημους εκείνη τον ψήφισε και είπε ότι ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στο Survivor.
Η Ελισάβετ, είπε χαρακτηριστικά ότι η λέξη Survivor είναι αντιπροσωπευτική για τον Ντάνο, αφού αν τον βάλεις μόνο του σε ένα νησί θα επιβιώσει και αυτό φαινόταν από την αρχή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 136 Ο Σίμος, θα προτείνει στην Αμαλία να...