Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε μέσα στο παιχνίδι;

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και στην κατοχή της έχει ένα αρνητικό ρεκόρ! Η νεαρή φοιτήτρια, ήταν η παίκτρια που βρέθηκε τις περισσότερες φορές υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό την στήριζε για να παραμείνει στο παιχνίδι.
Η πρώην «Μαχήτρια» σήμερα, πήγε στο Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τους διαλόγους των συμπαικτών της προκειμένου να τη βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.
Μάλιστα, λίγο μετά, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που τον... έδιωξαν από την ομάδα τους. Η πρώην παίχτρια αποκάλυψε ότι τον Ντάνο τον έζησαν μόνο ένα 24ωρο, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν ποιον θα στείλουν στους Διάσημους εκείνη τον ψήφισε και είπε ότι ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στο Survivor.
Η Ελισάβετ, είπε χαρακτηριστικά ότι η λέξη Survivor είναι αντιπροσωπευτική για τον Ντάνο, αφού αν τον βάλεις μόνο του σε ένα νησί θα επιβιώσει και αυτό φαινόταν από την αρχή.


Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr 
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top