Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor: Το σημερινό έπαθλο! Θα πέσουν κορμιά! – Ποιος αποχωρεί; (Video)

Τι λένε οι διαρροές για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.


Λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του μαχητή που αποχωρεί από το Survivor, διάσημοι και μαχητές θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό στίβο για το έπαθλο του σημερινού επεισοδίου.

Οι μαχητές θα κληθούν απόψε στο Συμβούλιο του Νησιού όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζη είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με τη θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο αφού ήταν με κλειστά μάτια και οι συμπαίκτες τους θα έπρεπε να τους καθοδηγούν. Κι ενώ οι μαχητές προηγούνταν, οι διάσημοι κατάφεραν να γυρίσουν γρήγορα το παιχνίδι υπέρ τους, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελικό 10-7. Η νίκη αυτή οδηγούσε στο καλύτερο έπαθλο κατ’ ομολογία των παικτών και των δύο ομάδων, αφού εκτός από γεύμα με κρέατα και απολαυστική χωριάτικη σαλάτα επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό αεροπλάνο και παρακολούθησαν συναυλία του Sting.


Δείτε το trailer

Ποιος αποχωρεί;

Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται όμως στην αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο . Από τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασαν και οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, και αυτή τη φορά, καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Μετά από την ανατροπή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Νάργες και Βαλαβάνη, εμείς σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η παίκτρια, σύμφωνα με τις διαρροές, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει κανονικά στο Survivor.

zappit.gr newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ