Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο με Σπαλιάρα-Κοκκινάκη -Τι τρέχει με Βαλαβάνη και Βασάλο [video)

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε τα πάντα. Νέο ειδύλλιο, καβγάδες, αγώνισμα ασυλίας και ψηφοφορία.

Στην αρχή του επεισοδίου, είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάνει μία κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει, πηγαίνοντας φαγητό στον Κωνσταντίνο Βασάλο, δίνοντάς του το πιάτο της. Αφού του πρόσφερε μια μπουκιά, οι δυο τους πήγαν βόλτα στην παραλία.

«Της έχω δώσει κι εγώ φαγητό της Ευρυδίκης παλιότερα, οπότε το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, με το να δώσω φαγητό, που δεν το συνηθίζω, αλλά με ευχαριστεί όταν βλέπω τον άλλον ότι του αρέσει αυτό που του δίνω», είπε ο Βασάλος.



Νίκη για τους Διάσημους στον αγώνα ασυλίας

Στη συνέχεια, Διάσημοι και Μαχητές για ακόμα μία φορά κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα δύσκολο αγώνισμα που χρειαζόταν αρκετή αντοχή, με τους Διάσημους να παίρνουν από την αρχή «κεφάλι» στο σκορ, φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη και παίρνοντας την ασυλία. Οι Μαχητές, παρότι προέρχονταν από μία νίκη επάθλου, απολαμβάνοντας φαγητό και μια ξεκούραστη νύχτα σε πολυτελή βίλα, αν και έκαναν το 3-3, έδειξαν να μη «βρίσκουν» το παιχνίδι, με τους Διασήμους να κάνουν σερί 7-0.

Μάλιστα μετά από την ήττα στο δικό της αγώνισμα, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου άρχισε να κλαίει, με συμπαίκτες της αλλά και μερικούς από τους Διάσημους να τρέχουν δίπλα της να δουν αν είναι καλά.

Το συμβούλιο του νησιού – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η ήττα οδήγησε τους Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να έχουν ατομική ασυλία. Από την κάλπη, υποψήφιος προς αποχώρηση τέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους, ενώ η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου επιλέχθηκαν από τον Κύπριο Μαχητή και τον πρώην μισθοφόρο, αντίστοιχα.

Στο συμβούλιο του νησιού έγινε, ωστόσο, ο κακός χαμός με τον Γιάννη Σπαλιάρα και το πρόβλημα στη μέση του να μονοπωλεί τη συζήτηση.

Το μοντέλο εξήγησε ξανά πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του και πως δεν ήθελε να διακινδυνέψει την υγεία του παίζοντας στον αγώνα επάθλου. Ο Κώστας Κοκκινάκης, που τον είχε χαρακτηρίσει «ανήθικο» για τη στάση του, κληθείς από τον Σάκη Τανιμανίδη να σχολιάσει τη θέση του Γιάννη Σπαλιάρα, προτίμησε να σιωπήσει.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε στην ψηφοφορία που Κοκκινάκης και Λάουρα Νάργες είχαν αλληλοψηφιστεί για να μπει στην ψηφοφορία και ο Λάμπρος Χούτος.

«Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος ζήτησε από τον παίκτη των Μαχητών να εξηγήσει πότε ακριβώς του είπε κάτι τέτοιο, τονίζοντάς του πως με τα λεγόμενά του δεν πρόκειται να δημιουργήσει έριδες στους Διάσημους, μιας και είναι πολύ καλά μεταξύ τους.

Το νέο τρέιλερ

Η ένταση μεταξύ Γιάννη Σπαλιάρα και Κώστα Κοκκινάκη συνεχίζεται και στο επεισόδιο της Τρίτης, με τους δύο να συζητούν στην παραλία.

Ο Σπαλιάρας λέει στον Κοκκινάκη πως «μαγείρεψε» την ψηφοφορία με τη Λάουρα να βγάλουν στον «τάκο» και τον Λάμπρο Χούτο.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει ο Κώστας Κοκκινάκης.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ