Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor: Έξαλλοι οι Διάσημοι με Σπαλιάρα για τη μέση του «Ήταν ανήθικο. Να τον χαίρεστε» (video)


Απίστευτη ένταση μετά το αγώνισμα του επάθλου ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους

Το αποψινό Survivor είχε ίσως τον πιο έντονο εκνευρισμό μεταξύ των δύο ομάδων καθώς οι Μαχητές μετά τη νίκη τους πανηγύρισαν έξαλλα. Ανάμεσα στους πανηγυρισμούς ήταν και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος νωρίτερα δεν είχε παίξει στο αγώνισμα καθώς είχε θέμα με τη μέση του.

Μόλις λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχασε και είδε το Γιάννη Σπαλιάρα να πανηγυρίζει έξαλλα, του είπε με θυμό: «Πέρασε η μέση ε;».

«Δεν είναι άξιοι αντίπαλοι. Δεν ξέρουν ούτε να κερδίζουν ούτε να χάνουν», είπε αργότερα με την ομάδα του ο Ντάνος και στη συνέχεια μίλησε στο Μάριο για μία έκφραση που χρησιμοποίησε, ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους για να λύσουν τη διαφορά.

Στη συνέχεια οι περισσότεροι φέρθηκαν κατά του Γιάννη Σπαλιάρα. «Την επόμενη φορά θα σου φέρω μασέρ», του είπε ο φίλος του, Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι του ευχήθηκαν περαστικά. Ακόμη και ο Κώστας Κοκκινάκης βγήκε από τα νερά του: «Έκανες μ@@κια σταμάτα το εδώ. Ήταν ανήθικο αυτό που έκανες. Ντροπή σου! Και το’χεις ξανακάνει».

Τι συνέβη στη συνέχεια και πώς εκτυλίχθηκε ο καβγάς;

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...