Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Survivor: Νέα σκληρή μάχη σήμερα Tετάρτη – Ποιός θα κερδίσει [vid]

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor και οι παίκτες ανεβάζουν… στροφές. Αγωνία για το σημερινό αγώνισμα Τετάρτη (24/05) και τι απόδοση θα έχουν Μαχητές και Διάσημοι.

Μετά από μία ακόμη σκληρή δοκιμασία στο Survivor για Μαχητές και Διάσημους που κρίθηκε -και αυτή στις λεπτομέρειες- μπαίνουμε πλέον στην κυριολεξία στην τελεική ευθεία του παιχνιδιού. Με 5 παίκτες να έχουν απομείνει σε κάθε ομάδα, η εβδομάδα κυλάει μάλλον ομαλά, καθώς η παραγωγή έχει ανακοινώσει ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση την εβδομάδα αυτή.

Ωστόσο, η σκληρή αναμέτρηση εντός του αγωνιστικού στίβου στο Survivor οδηγεί τους παίκτες να αγγίξουν τα όριά τους. Σκληρές κουβέντες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ένταση την ώρα του αγωνίσματος, αλλά και φωνές από τον “πάγκο”.

Το Survivor αποδεικνύεται ότι εκτός όλων των άλλων είναι και ένα παιχνίδι… ανατροπών, καθώς κάθε μέρα, κάθε αγώνας, είναι γεμάτος εκπλήξεις. Τραυματισμοί, ίντριγκες, σκληρές αναμετρήσεις και πάνω από όλα… ο μεγάλος τελικός του Survivor. Γατί, καλά τα παιχνίδια και οι δύο ομάδες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και όλοι οι παίκτες του Survivor γνωρίζουν πολύ καλά ότι πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό, και σίγουρα κανείς δε θα θέλει να “πέσει” αμαχητί, ενώ έχει φτάσει ήδη μέχρι το σημείο αυτό.

Survivor χωρίς αποχώρηση

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για ασυλία. Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη.

Η ένταση χτύπησε… κόκκινο στο επεισόδιο Survivor της Τρίτης. Η ένταση δημιουργήθηκε από το πουθενά στο αγώνισμα, και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διασήμων μεταξύ του Αγγελόπουλου και του Χρανιώτη.

Αιτία φαίνεται πως ήταν το… γέλιο του γνωστού ηθοποιού, κάτι που εκνεύρισε τον “Ντάνο”. «Μη γελάς, θα σου ρίξω χαστούκι! Μη γελάς», είπε όλο νεύρα ο Αγγελόπουλος, με τον Χρανιώτη να του απαντάει: «Θα μου… Ηρέμησε, όλα καλά θα πάνε, μην μου κάνεις μόνο τέτοιο, ζεϊμπεκιές».

Survivor – Νέα σκληρή μάχη την τετάρτη – Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου.

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...