Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε να περάσει η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίς το μήνυμά της ενόψει των φοιτητικών εκλογών στις 24 Μαΐου. Με έμπνευση από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά Walking Dead, δημιούργησε μια αφίσα… Pasoking Dead.

Στην αφίσα της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ εμφανίζονται με μορφή ζόμπι η Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου. Από κάτω ακριβώς υπάρχει το μήνυμα «Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική».

Αντίδραση από ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή προκάλεσε οργή στους κόλπους της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται:

«Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.

Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top