Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Συνάδελφος συνταξιούχος, αλλά πρεσβύτερος κατά 7 χρόνια, μου ψιθύρισε το παρακάτω μυστικό και παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι παραπάνω να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει:

«Μετά την αποψινή υπερψήφιση των ‘‘νέων μέτρων’’ όπως τα βάπτισαν τα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή του ‘‘4ου Μνημονίου’’ όπως τα αποκαλούν στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και άλλων Κομμάτων (η Χρυσή Αυγή είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τίτλο ανέφερε διά στόματος κ. Κασιδιάρη πριν το επεισόδιο με τον κ. Δένδια ότι είναι ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ), όσοι από εμάς επιβιώσουμε (πεθαίνουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 120.000 Έλληνες και Ελληνίδες) από το 2019 και μετά θα δεχόμαστε όταν, όπως λέει ο Λαός μας, θα έρθει η ώρα μας προσωπικές επισκέψεις από τον άγνωστο μέχρι απόψε, 18 Μαΐου 2017, εκπρόσωπο Οίκου Τελετών NASU SΥRO TOKASSONI, μάλλον Ιαπωνικής καταγωγής».

Πάντως, όσο και να μου θυμώσετε, θα δηλώσω δημοσίως ότι η Κυβέρνηση έχει δίκιο: Οι Έλληνες ψηφοφόροι τής ανέθεσαν την Εξουσία τον Σεπτέμβριο του 2015!

Τότε, βέβαια, ήταν άγνωστος στην Ελλάδα ο… ΝΑSU SYRO TOKASSONI...

*O Γιώργος Πιπερόπουλος είναι συνταξιούχος καθηγητής και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Επισκέπτης καθηγητής στο Business School, Newcastle University, United Kingdom
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top