Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ – Δεν θα πάει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Αρνητικός στο ενδεχόμενο σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, μια πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΊ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Οπως τόνισε «δεν έχει καμία ουσία να πάμε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να στηρίξουμε την κυβέρνηση στην υπόθεση του δημοσίου χρέους. Ουσία θα έχει να συγκροτήσουμε κυβέρνηση τεχνοκρατών για ορισμένο χρονικό διάστημα να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται και να ζητήσουμε τη μείωση του χρέους. Ο κ. Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη για να ψηφίσουν τα μέτρα οι βουλευτές του. Στις 15 Ιουνίου μια δήλωση συμπάθειας για το χρέος θα πάρουμε και τίποτα περισσότερο. Όλα θα αποφασιστούν τον Αύγουστο του 2018, όπως έχει συμφωνήσει η χώρα, όταν εμείς πραγματοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας, τότε θα μπορούμε να απαιτήσουμε από τους δανειστές να μας ρυθμίσουν το χρέος. Τώρα, αυτή η τακτική της κυβέρνησης μας κάνει ικέτες».

Για το θέμα του χρέους, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι η χώρα υπέστη ήττα στο τελευταίο Eurogroup και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολούθησε λανθασμένη τακτική με αποτέλεσμα να φθάσουμε σε επικίνδυνα σημεία και να παίζουμε με τα όρια μας, όπως τόνισε σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο crashonline.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...