Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το εθνικό χρέος

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά*

“Οι Ευρωπαίοι να πράξουν το καθήκον τους” κάλεσε ο πρώτος μεταξύ ίσων, η αυτού Εξοχότης Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος, εξέχων Υπουργός της Κυβέρνησης της επανίδρυσης της Ελλάδας, της πρώτης Κυβέρνησης της Ελλάδας του 21ου αιώνα, της Κυβέρνησης του εορτάζοντος και πολύχρονου Κωνσταντίνου Καραμανλή. “Η Ελλάδα έπραξε το καθήκον της στο ακέραιο” συνέχισε.

Ο φαρισαϊσμός τελικά δεν έχει προηγούμενο σε αυτή τη χώρα. Στη χώρα που η φτωχοποίηση αποτελεί εθνικό συμφέρον, σύμφωνα με τη νεαρή και φέρελπι Υπουργό Εργασίας κ.Αχτσιόγλου, στη χώρα που η γενοκτονία των Ελλήνων εκτελείται με συμβόλαια θανάτου χωρίς τιμές και αξίες, στη χώρα που μία σκληρή και παρακρατική ελιτίστικη ολιγαρχία πασχίζει για να διατηρήσει την αιώνια κυριαρχία της εις βάρος του λαού, όλοι αυτάρεσκα δείχνουν να έχουν πράξει το καθήκον διάλυσης αυτής της χώρας. Το δικό τους καθήκον.


Σε μία χώρα που το ανώνυμο ΑΠΕ-ΜΠΕ αντικαθιστά την επώνυμη δημοσιογραφία ως άλλη “Πράβδα” και οι θεσμικοί παράγοντες διαγκωνίζονται για να τιμήσουν τα θύματα που χάθηκαν άδοξα στην προσπάθεια εγκαθίδρυσης του κομμουνισμού στην Ελλάδα, όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς. Η Χούντα του Ιωαννίδη αδημονεί να εφαρμόσει το μοντέλο βιασμού και ακρωτηριασμού της Κύπρου στην Ελλάδα. Αδαείς και υποχθόνιοι κρατικοί και κοινωνικοί λειτουργοί, δημοσιογράφοι και εφημερίδες με ιστορία πολλών ετών “ποιούν την νύσσα” προς αντάλλαγμα λίγης ηδονής εξουσίας. Το δικό τους καθήκον.

Το εθνικό μας χρέος. Όλα γραμμένα σε μηδενικά με το ένα μπροστά. Το άτομο υπεράνω όλων. Καταθέσεις στην Ελβετία, έξω-χώριες στον Παναμά, σακούλες μετρητών το εθνικό μας χρέος. Ξεπούλημα της χώρας μέχρι το 2060 για να ζήσει η Ελλάδα ολοκληρωτικά το ρωσικό μοντέλο Πούτιν και το Κινεζικό Κομμουνιστικό ιδεώδες. Δημοκρατία χωρίς ελευθερία. Το δικό τους καθήκον.


Ποιο άθλια τα φιλελεύθερα στελέχη, εγχώρια και ξένα, που χειροκροτούν την αλλαγή του καθεστώτος ως νέοι Ρώσοι ολιγάρχες, σύγχρονοι προεστοί και κοτζαμπάσηδες της Οθωμανικής κουλτούρας. Μία μαυροντυμένη μαφία που γιορτάζει την κατάκτηση και τον οικουμενικό εξευτελισμό της Ελλάδας. Τον αυτοσκοπό της. Το δικό τους καθήκον.

Αλί και τρις αλί σ’ όλους αυτούς που επιχαίρουν με τον ξενιτεμό των νεοσσών. Τους σύγχρονους γενίτσαρους. Το φως της Ελλάδας δεν θα χαθεί και όλη την οικουμένη θα φωτίζει. Το δικό μας καθήκον δεν είναι η γραβάτα του κ.Τσίπρα. Ενός καταληψία που θέλησε να καταλάβει την οικουμένη με τις ευλογίες του κλήρου και του λαού του.


Το εθνικό μας χρέος είναι η αγωγή, ο μόχθος, η πίστη και η μαχιμότητα μας, ενάντια σε όλους αυτούς που μας έριξαν στο βάλτο και θέλουν να μας βυθίσουν ακόμη περισσότερο.

*Η Λέττα Καλαμαρά είναι δημοσιογράφος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ