Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προσπάθεια Κικίλια να μαζέψει τα…ασυμάζευτα: «Η Ν.Δ. τιμά τον ΠΑΟΚ και τον λαό του»

Χρειάστηκε να περάσουν μέρες για να βρεθεί ένα πρόσπωπο από τα κορυφαία της Νέας Δημοκρατίας και να κάνει μια σοβαρή τοποθέτηση μετά την αναιτιολόγητης έντασης επίθεση που ακατανόητα έχει εξαπολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,η Ντόρα και άλλα στελέχη της ΝΔ σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του ΠΑΟΚ.

Η στοχοποίηση Σαββίδη και ομάδας χωρίς προφανή λόγο θα έχει αναμφίβολα συνέπειες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν δεν το μαζέψουν από τη Νέα Δημοκρατία.
Μια τέτοια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπλέξει την πολιτική με τον αθλητισμό.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η ΝΔ δεν αντιμάχεται με κανέναν επιχειρηματία και αυτό είναι μια απόφαση που έχει λάβει ο πρόεδρος της Κ. Μητσοτάκης.

Για την αντιπαράθεση με του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ είπε χαρακτηριστικά ότι «Η Ν.Δ. τιμά τον ΠΑΟΚ και τον λαό του και τον Άρη και τον Ηρακλή και όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και όλες τις ομάδες στον αθλητισμό στην πρωτεύουσα και περιφερειακά και δεν θα ήθελε να μπλέξει σε καμιά των περιπτώσεων ο αθλητισμός με την πολιτική».

«Η Νέα Δημοκρατία – και είναι απόφαση του προέδρου της αυτή – δεν αντιμάχεται κανέναν επιχειρηματία.

Ως πρόεδρος δεν αντιμάχεται κανέναν επιχειρηματία ο ίδιος. Η Ν.Δ. έχει πρόβλημα με τον τρόπο που λειτουργεί, στο συγκεκριμένο θέμα και σε άλλα θέματα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γιατί εμείς πιστεύουμε στην ισονομία και στην ισοπολιτεία, εμείς πιστεύουμε στην ίση, καθαρή και έντιμη αντιμετώπιση όλων των επιχειρηματιών απέναντι στο κράτος. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν, δεν αγαπάμε κανέναν, δεν μισούμε κανέναν.

Θέλουμε ένα κράτος που να είναι καθαρό και να ορίζει ίσους κανόνες για όλους. Προφανώς λεκτικές συμπεριφορές στις συνεντεύξεις δεν μας αρέσουν, δεν μας αγγίζουν, όμως θα ήθελα να καταλάβετε ότι η δέσμευση της Ν.Δ. απέναντι σε όλους και σε αυτούς που την αγαπούν και σε αυτούς που δεν την αγαπούν και σε αυτούς που την υποστηρίζουν και σε αυτούς που δεν την υποστηρίζουν είναι ένα κράτος δικαίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ