Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτοτραυματίστηκε για να σκηνοθετήσει ληστεία!

Ο νεαρός υπάλληλος κάλεσε τα ξημερώματα Παρασκευής αστυνομικούς της Ασφαλείας και δήλωσε ότι του επιτέθηκαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του, τον γρονθοκόπησαν και άρπαξαν από το μπουφάν του 9.000 ευρώ

Το πάθος του για τον τζόγο έκανε έναν 31χρονο υπάλληλο πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στη Λαμία να παίξει (και να χάσει) τις εισπράξεις. Για να δικαιολογήσει την απώλεια του ιδιαίτερα μεγάλου ποσού, αυτοτραυματίστηκε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας!

Ο νεαρός υπάλληλος κάλεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικούς της Ασφαλείας και δήλωσε ότι του επιτέθηκαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του, τον γρονθοκόπησαν και άρπαξαν μέσα από το μπουφάν του 9.000 ευρώ, τα οποία επρόκειτο να καταθέσει στην τράπεζα. Το πρόβλημα ήταν πως οι αστυνομικοί στους οποίους έδωσε κατάθεση διαπίστωσαν ότι τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι δεν μπορούσε να προέρχονται από… γροθιές!

Μετά από διασταύρωση των στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα, οι άνδρες της Ασφαλείας πίεσαν τον 31χρονο και τελικά παραδέχθηκε ότι αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι του στην πόρτα του αυτοκινήτου (!) επειδή είχε χάσει τα χρήματα στον τζόγο, καθώς είναι εθισμένος! Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση αρχής, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Πηγή: Protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ