Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΞΑΝΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος»

«Άστραψε» εναντίον της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατηγορώντας αυτή και τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι κοντόφθαλμος κι έχει πάθος όπως κι ο κ. Μητσοτάκης για την εξουσία.

Μιλώντας στον Νorth98 είπε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε τη συμβουλή μου να σχηματίσει μια μεγάλη κυβέρνηση με κύρος στη διεθνή κοινότητα και συνεχίζει μόνος του για να βρει λύση μέσω του Πούτιν, των Κινέζων, των Αράβων, όλα αυτά είναι μάταια τα έκαναν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς κι εισέπραξαν το μηδέν. Και μόνο που επιλέγεις Κινέζους και Ρώσους δείχνει ότι είσαι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος».

Συνεχίζοντας την κριτική του ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε, ότι «οι δεξιοί και οι συριζαίοι όπως είπε, είναι άμυαλοι τους οδηγεί το τυφλό πάθος για εξουσία τα επιτελεία τους είναι χειροκροτητές». Σε ότι αφορά την υπόθεση με το ελεγκτικό συνέδριο στο θέμα των συμβασιούχων των ΟΤΑ υποστήριξε: «Πρέπει να πάνε φυλακή οι δήμαρχοι που προσέλαβαν προσωπικό χωρίς να βασίζονται σε νόμο παρά ελπίζοντας στη μονιμοποίησή τους».

Ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει μέτρα και αντίμετρα γιατί όπως είπε θέλουν να λένε στη συνέχεια ότι ψηφίστηκαν από τα άλλα κόμματα τα αντίμετρα. «Είναι σοφιστές και πανούργοι. Δεν είναι καθαροί άνθρωποι να αναλάβουν τις ευθύνες τους από τις αποφάσεις που λαμβάνουν, αφήνουν μπανανόφλουδες στο δρόμο για να γλιστρήσουν οι υπόλοιποι και να πούνε στην κοινωνία ότι ο Λεβέντης ψήφισε τα αντίμετρα».

Δεν απέκλεισε τις εκλογές όσο η κυβέρνηση δεν φέρνει επενδύσεις δεν περιορίζει την έξοδο των χρημάτων εκτός τραπεζών και την άρση των capital controls από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρρεύσει, κάτι που περιμένει ο Μητσοτάκης για να πέσει η κυβέρνηση σαν ώριμο φρούτο.

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε και τη δημόσια τηλεόραση για το χρόνο που αφιερώνει στο κόμμα του, λέγοντας ότι κάνει προπαγάνδα και λειτουργεί πάλι σαν κομματικό εργαλείο της εκάστοτε Κυβέρνησης. Το λιβανιστήρι στον Τσίπρα του κάνει κακό είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...