Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τα «βρόντηξε» γιατί διαφώνησε για την αξιολόγηση

Πολλά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με το τέταρτο μνημόνιο, και αυτό δημιουργεί τριγμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Ο διευθυντής του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς», Χάρης Γολέμης, παραιτήθηκε τόσο από τη διεύθυνση του Ινστιτούτου όσο και από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, αποφάσισε την παραίτηση μετά την έντονη διαφωνία του για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.
Σύμφωνα με την Αυγή ο κ. Γολέμης είχε εκφράσει τις διαφωνίες του αυτές τόσο εντός της ΚΕ του κυβερνώντος κόμματος όσο και με την αρθρογραφία του στην εφημερίδα Εποχή αλλά και τις αναρτήσεις του στο Facebook.

Μάλιστα ο ίδιος είχε εκφράσει την κριτική του για τη λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι δεν συμβάλλει και δεν επηρεάζει τη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η...