Το μέγεθος του πέους είναι μια από τις βασικές ανησυχίες των ανδρών όσον αφορά τις ερωτικές τους αποδόσεις. Άραγε πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος και για τις γυναίκες στην Ελλάδα;

Μια έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών σε 3000 άνδρες και γυναίκες δείχνει πως πράγματι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική πράξη και την ικανοποίησή τους. Το 80% απάντησε πως το μέγεθος είναι βασικός παράγοντας για τη σεξουαλική απόδοση.

Εντύπωση προκαλεί το ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είχε λανθασμένη μάλλον εικόνα για το τι εννοούμε φυσιολογικό μέγεθος πέους.

Οι περισσότεροι δήλωναν πως θεωρούν φυσιολογικό το μέγεθος των 17 εκατοστών αλλά στην πραγματικότητα τα 13 εκατοστά θεωρείται ένας καλός μέσος όρος.

Οι άνδρες έχουν πάντα το φόβο της απόρριψης ακόμα και όταν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στύσης όπως φαίνεται και μέσα από την έρευνα Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι παντρεμένοι που δήλωναν νιώθουν πολλές φορές πως οι γυναίκες τους τούς υποτιμούν λόγω του μικρού μεγέθους του μορίου.

Επιπλέον αρκετοί παντρεμένοι εθελοντές είπαν ότι πιστεύουν πως οι γυναίκες τους τούς υποτιμούν εξαιτίας του μικρού πέους τους.

boro.gr 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
+1 επιπλέον
 
Top