Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλο κύκλωμα Πακιστανών διακινεί μετανάστες στη Βόρεια Ελλάδα

Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα που μετέφεραν πέντε αλλοδαπούς

Καθημερινά είναι πλέον τα φαινόμενα εντοπισμού Πακιστανών διακινητών στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 31 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Αβδήρων, όπου ο 31χρονος οδηγός το ακινητοποίησε και μαζί με τον 26χρονο συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, κινούμενοι σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

xanthipress.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...