Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας από 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη
*Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας;

Διάβασε και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ 

Λες τα πράγματα με το όνομά τους και δικαιώνεσαι. Το ότι καλείσαι να οριοθετήσεις με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου, μπορεί να σου φανεί πολύ δύσκολο αλλά τελικά θα βάλεις μια τάξη, η οποία είναι απαραίτητη για να πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεις μεγάλη ανταπόκριση σε κάποιες επαφές που θα κάνεις, κυρίως αν αφορούν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επίσης, θα πάρεις επιπλέον γνώσεις που σου είναι απαραίτητες και χρήσιμες. Γενικά πάντως, υπάρχει ένα θετικό κλίμα γιατί κάνεις το καλύτερο δυνατό και βάζεις το μάξιμουμ των προσπαθειών σου για να πετύχεις αυτό που θέλεις. 28 και 29 του μήνα είναι δύο ημέρες που θα έχεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία και θα ασχοληθείς πιο πολύ με την οικογένεια και οτιδήποτε έχεις αναλάβει να φροντίζεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσπαθείς με έξυπνες κινήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση

ΤΑΥΡΟΣ 

Το ότι μπορείς και εκφράζεσαι με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο, θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις κάποιες επαφές και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που πιθανόν να είχαν απομακρυνθεί από εσένα, επειδή όμως ήταν δική σου επιλογή. Τώρα που χαλαρώνεις και έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να ανοιχτείς αρκετά. Η ασχολία με κάποια ακίνητα θα σε ευχαριστήσει γιατί θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός και θα νιώσεις μεγάλη σιγουριά. Η αναθεώρηση λαθών του παρελθόντος θα είναι πιο εύκολη γιατί δεν θα αυτοτιμωρηθείς, αντίθετα θα αποδεχτείς και τα σφάλματά σου γιατί βλέπεις ότι μόνο έτσι θα αλλάξεις. Η ανάγκη σου να φανείς και να γίνεις για λίγο το επίκεντρο θα σε κάνει να συμπεριφερθείς περισσότερο αυταρχικά, κυρίως από τις 30 έως και τις 31 Μαΐου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δικαιώνεσαι από την στάση που κρατάς απέναντι σε κάποια άτομα που ήταν εναντίον σου και τώρα θα εισπράξεις ό,τι σου ανήκει.


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Δοκιμάζεις και πάλι τις δυνάμεις σου βάζοντας σε εφαρμογή καινούργια σχέδια, τα οποία είναι περισσότερο συμβατά με την προσωπικότητά σου. Ο Ήλιος που είναι στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ώθηση να κάνεις πράγματα, τα οποία είναι εύκολο να υποστηρίξεις. Ο Άρης συνεχίζει κι αυτός να είναι πάνω σου, ενισχύοντας, κυρίως σε σένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, τη διάθεση για δράση και περισσότερη επικοινωνία. Διαθέτεις πάντως μεγάλη ευελιξία και διπλωματική συμπεριφορά. Έχεις την εξυπνάδα να ζεις στο τώρα, να γεύεσαι την απλότητα της κάθε στιγμής και να μην σκέφτεσαι τι έγινε στο παρελθόν ή τι θα γίνει στο μέλλον. Από την άλλη, η ερωτική σου επαφή με τον Κριό θα σε απογειώσει γιατί όλα γίνονται πολύ εύκολα και τελείως φυσικά. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να βρεθείς και να επιλύσεις κοινά οικονομικά θέματα τα οποία σας απασχολούν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μέσα από πρωτοποριακή δράση σε κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο θα κάνεις την διαφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Βάζεις νερό στο κρασί σου, ακόμα και σε ακραίες συμπεριφορές ανθρώπων που είτε είναι γνωστοί είτε συνεργάτες γιατί κι εσύ έχεις μια κρυφή τάση για επαναστατικότητα ή διάθεση για πολλές αλλαγές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δεν αρκείσαι πλέον σε κοινότυπα πράγματα και καταστάσεις ή τυπικές συμπεριφορές κι αναζητάς την αλήθεια. Γι’ αυτό θα ακολουθήσεις πρόσωπα ή ενδιαφέροντα που θα σε τροφοδοτήσουν με μεγαλύτερη ενέργεια, η οποία θα σου δώσει λάμψη αλλά και τάσεις ανατρεπτικές σε κάποια συγκεκριμένα θέματα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες όσων σε ξέρουν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι εμπιστοσύνη και θάρρος για το καινούργιο και το διαφορετικό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναθεωρείς πολλά πράγματα και βάζεις φρένο σε συμπεριφορές που δεν σε άφηναν να δράσεις με ελευθερία.

ΛΕΩΝ 

Οι προσδοκίες σου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό σιγά-σιγά να πραγματοποιούνται γιατί έχεις ήδη εξαντλήσει τα περιθώρια και έχεις περάσει στη δράση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, απρόσμενα θετικά γεγονότα θα σου δείξουν ότι η ζωή μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική, αρκεί να την κυνηγάς και να πιστεύεις στις δυνάμεις σου. Όλα μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και να αλλάξουν για καλό. Βρες τις ισορροπίες σου όμως γιατί μερικές φορές η καρδιά σου λέει «ναι» και η λογική σου μπλοκάρει τα πάντα. Αυτό το διάστημα, αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να επιβεβαιωθείς ότι έχεις δίκιο. Πάντως, είσαι δημιουργικός/η και σου δίνεται η ευκαιρία να «κτίσεις» μια δουλειά ή από αυτή που έχεις να απαιτήσεις παραπάνω χρήματα γιατί τώρα κατανοείς περισσότερο την αξία σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στηρίζεις τις αποφάσεις σου και δεν κάνεις με τίποτε πίσω όσο δύσκολες και αν είναι γιατί ξέρεις τη δική σου αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού βγήκες κατά πολύ έξω από τα όριά σου, θα ξεκινήσεις να μαζεύεσαι σιγά-σιγά και να επανέρχεσαι στην τάξη, με δική σου όμως βούληση. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς τις προηγούμενες φορές μπορεί να άφηνες να σε κουμαντάρουν οι άλλοι και τα θέλω τους. Τώρα όμως αλλάζει τελείως το παιχνίδι και έχεις εσύ το πρόσταγμα, μέσα από ανατρεπτικές, σε σχέση με τον χαρακτήρα σου, αποφάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μια πρωτότυπη συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία, έστω και μετά από μεγάλες πιέσεις και «χαστούκια», να αναδειχτείς και ίσως να πάρεις τον αρχηγικό ρόλο, παρότι γενικά τον αποφεύγεις, εκτός βέβαια αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στο ωροσκόπιό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου με περισσότερες πληροφορίες, γι’ αυτό επιτρέπεις να έρθουν καινούργια και διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Δείχνεις με τον τρόπο σου ότι όχι μόνο δεν έχεις μετανιώσει για τις επιλογές σου, αλλά μπορείς να τις στηρίξεις με μεγαλύτερη δύναμη ψυχής. Όλο αυτό γίνεται γιατί σταδιακά απελευθερώνεσαι και έχεις να κάνεις πλέον με τον εαυτό σου, οπότε τον θέτεις στην υπηρεσία του καλού αλλά και των σωστών συνεργασιών. Σαν να έχει φύγει το πέπλο που κάλυπτε τα πάντα και πλέον ξέρεις πώς να κινηθείς και ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Η σιγουριά μπορεί να σε ωθήσει ξαφνικά να ξεκινήσεις κάτι, που, επειδή τόλμησες, θα κάνει τους άλλους γύρω σου να τρίβουν τα μάτια τους. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα περάσεις ένα ευχάριστο διάστημα με συνεργάτες και κοντινά σου πρόσωπα, ενώ ίσως ανοίξει μια πόρτα που θα σου δώσει την αίσθηση ότι η τύχη έχει γυρίσει με το μέρος σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις μερικές φορές ότι η ζωή μπορεί να γίνει συναρπαστική και θέλεις να μείνεις με αυτή την εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αναβαθμίζεις με κάποιο τρόπο την επικοινωνία σου και από εκεί που ήσουν άκαμπτος/η και απόλυτος/η σε κάποια προαποφασισμένα θέματα, τώρα αλλάζεις και γίνεσαι πιο ανάλαφρος/η και διαλλακτικός/η γι’ αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις και κάποιες ανασφάλειές σου. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά αυτό το διάστημα, καθώς από εκεί που είχες σίγουρο ότι ορισμένα άτομα θα σου συμπεριφερθούν κάπως συγκεκριμένα, πιθανόν να αλλάξουν απέναντί σου και να μην ξέρεις γιατί. Το καλό είναι ότι έχεις ευελιξία και θα δικαιολογήσεις όλες τις ανεξήγητες συμπεριφορές, από σχολιασμό μέχρι και κακόβουλα κουτσομπολιά. Όσο λιγότερο πάντως δεν εστιάζεσαι εκεί, τόσο γρηγορότερα θα εξαφανιστεί το πρόβλημα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι προσπάθειές σου για καλύτερη επαφή και εγγύτητα με τα άλλα άτομα θα πιάσουν τόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Διχάζεσαι, προσπαθώντας να ζυγίσεις το σωστό και το λάθος και το τι σε συμφέρει γενικά και τι όχι. Θα προβληματιστείς αρκετά και μερικές φορές θα νιώθεις ότι είσαι διπρόσωπος/η γιατί έχεις φτάσει σε ένα σημείο να συμφωνείς με όλους κι αυτό δεν το βρίσκεις σωστό ή θεωρείς ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αλλιώς γιατί κατά κάποιο τρόπο αισθάνεσαι εξαρτημένος/η από συγκεκριμένα άτομα. Ωστόσο, πρέπει να ελευθερωθείς και να βαδίσεις το δικό σου μονοπάτι. Μπορεί να γίνεσαι συχνά υπερβολικός/η αλλά τουλάχιστον κοιμάσαι ήσυχος/η τα βράδια. Το ότι βλέπεις μια καθυστέρηση στα οικονομικά σου ή ότι όλα κινούνται με αργό ρυθμό σε υποχρεώνει να μειώσεις τα έξοδά σου και να κάνεις απόλυτα αναγκαίες αγορές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μερικές φορές μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι πρέπει να ακολουθήσεις, κυρίως αν αφορά σε συνεργάτες ή στενή σχέση. Χρειάζεσαι μεγαλύτερη διάκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάζεις τα δυνατά σου για να βγεις από μια κρίση προσωπική, αλλά και κοινωνική. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ένα μέρος σου θα απελευθερωθεί τελείως από ταμπού και πρέπει. Οφείλεις να απομονώσεις πλέον τον ενοχικό εαυτό σου για να μπορέσεις να χαρείς και λίγο τη ζωή. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις τρέλες, όμως μια φωνή μέσα σου δε θα συμφωνεί απόλυτα. Αλλά, δε γίνεται να κάνεις κάτι διαφορετικό κι αν δεν αρπάξεις τη στιγμή, θα χάσεις το σύνολο. Αυτό είναι το πλανητικό μήνυμα. Οπότε θα αρχίσεις να αλλάζεις, θέλεις -δεν θέλεις. Η επιτυχία μέσα από μια δουλειά θα συνοδευτεί και από καλές οικονομικές απολαβές, οπότε κάπως θα δικαιωθείς. Το ότι μοιράζεσαι τις σκέψεις σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποφύγεις κάποιες ανεξήγητες συμπεριφορές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υπάρχουν ευκαιρίες που όμως δεν τις βλέπεις γιατί δε βγαίνεις από τα στεγανά και τα τετριμμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αντιλαμβάνεσαι τα πάντα, τα καλά και τα κακά και με την μία πλέον βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Δεν «αντιγράφεις», ούτε και παίρνεις αποφάσεις μέσω άλλων, όμως στη συγκεκριμένη φάση, επειδή δεν έχεις διάθεση να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, ακολουθείς την πεπατημένη. Αυτό, από τη μια σε βάζει σε ένα ασφαλές έδαφος, αλλά από την άλλη σου δημιουργεί τάση να εξασφαλίσεις περισσότερα υλικά. Στο σπίτι σου προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες, ασχολούμενος/η με θέματα πεζά και καθημερινά, αλλά αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, δεν θα βαρεθείς όπως νομίζεις. Τα συμπεράσματα που θα βγάλεις από μια συγκεκριμένη φιλική σχέση θα σε προβληματίσουν γιατί θα νιώσεις ότι κάπου δεν υπάρχει καλή επαφή και επικοινωνία. Στην πορεία θα το διορθώσεις και θα βρεθεί άκρη μεταξύ σας.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ψάχνοντας να κάνεις τα πράγματα πιο απλά, τελικά βρίσκεις την άκρη του νήματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Δραστηριοποιείσαι αρκετά γιατί όλα γύρω σου σε σπρώχνουν να κάνεις αλλαγές και να διαφοροποιηθείς απέναντι σε σχέσεις ή καταστάσεις που θεωρούσες δεδομένες. Αισθάνεσαι ότι κάτι πάει να αλλάξει, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει κι εσύ να αλλάξεις τελείως. Ακόμα και κάτι σταθερό και κλασσικό μπορεί να ανατραπεί κι ένας νέος αέρας απελευθέρωσης να σε βγάλει από την αδράνεια. Η μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι θα σε βάλει σε διαδικασία να πετάξεις πολλά πράγματα από το παρελθόν που πιθανόν να ήταν γεμάτα αναμνήσεις που δεν τις χρειάζεσαι πλέον. Αν ακολουθήσεις τη φωνή που υπάρχει μέσα σου, σε συνδυασμό με τα μηνύματα του σύμπαντος, θα δεις ότι θα απελευθερωθεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας που θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλά και καινούργια πράγματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επικεντρώνεσαι στο να αλλάξεις αυτά που δεν σου αρέσουν και σίγουρα θα τα καταφέρεις, αν κινηθείς με νέες, ξεχωριστές ιδέες.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ