Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κωλοτούμπα από Τσακαλώτο: Τώρα θέλει να μείνει στο υπ. Οικονομικών

Τι και αν το προηγούµενο διάστηµα το περιβάλλον του άφηνε να εννοηθεί ότι µετά το κλείσιµο της δεύτερης αξιολόγησης σκοπεύει να αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονοµικών; Τώρα, που πήρε πάνω του όλο το βάρος της ευθύνης να υπερασπιστεί στη Βουλή τη συµφωνία µε τους δανειστές, ο Ευ. Τσακαλώτος αρχίζει να υπολογίζει τα πράγµατα διαφορετικά και στη λογική «Ο βρεγµένος τη βροχή δεν τη φοβάται», ως εκ τούτου δύσκολα πλέον θα εγκαταλείψει το πόστο του σύμφωνα με τα parapolitika.gr. Οσοι παρακολούθησαν τις παρεµβάσεις του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνοµοσχεδίου θα είδαν ότι εµµέσως πλην σαφώς «πέρασε» το µήνυµα της µη αποχώρησής του όταν απαντώντας στη Ν.∆. εξηγούσε τι θα κάνει το 2019 µε τα αντίµετρα. ∆ηλαδή προεξοφλούσε πως αυτός θα είναι στο συγκεκριµένο πόστο.
«Το άλλο είναι ότι µέχρι το 2021 έχουµε και πολύ περισσότερα αντίµετρα να πάρουµε. Μέχρι που το βασικό σενάριο λέει ότι µπορούµε να έχουµε µέχρι 3 δισεκατοµµύρια, να µειωθούν οι φόροι, το οποίο νόµιζα µέχρι τώρα ότι ήταν κάτι που θα εκτιµούσατε εσείς. Οπότε µπορώ να τα πάρω από τον Χουλιαράκη, που τα έχει βάλει στους φόρους, και να τα βάλω σε δαπάνες, αφού δεν σας ενδιαφέρει», ανέφερε στην οµιλία του. Με την απάντησή του αυτή άφησε σαφέστατα να εννοηθεί πως σκοπεύει να παραµείνει στο πόστο του. Ωστόσο, αι βουλαί του Μαξίµου µπορεί να είναι άλλες, όπως µια αντιπροεδρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62 Επεισόδιο 61 Πόσο φιλική έχει γίνει η σχέση...