Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 750-751-752-753-754

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 750-751-752-753-754

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 750 ΕΔΩ 751 ΕΔΩ 752 ΕΔΩ
753 ΕΔΩ 754 ΕΔΩ
Επεισόδιο 750
Η Μελίνα ενημερώνει τον Παύλο για τις δηλώσεις του Σήφη ότι επιστρέφει στα Χανιά κι όλοι επιχειρούν να έρθουν σ’ επαφή μαζί του για να τον αποτρέψουν. Ο Διαμαντής δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό του πρόσωπο στον Πάτροκλο, ο οποίος στρέφεται αμέσως στην Χρυσάνθη προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες του. Η Μαρίνα διαλύεται ψυχολογικά όταν μαθαίνει τυχαία ότι η Δήμητρα είναι στη Λευκωσία, αλλά δε ζήτησε να τη δει. Ο Χαρίδημος κατορθώνει να μαγνητοφωνήσει την Κωνσταντίνα και την Γεσθημανή, την ώρα που ομολογούν ότι αυτές τον κακολόγησαν στην Παναγιώτα. Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, έχουν ν’ αντιμετωπίσουν μες στη νύχτα τις παράξενες γαστρονομικές επιθυμίες της Στέλλας, ενώ παράλληλα ο φόβος τους για τυχόν επιστροφή του Σήφη στη Κρήτη.. επαληθεύεται.

Επεισόδιο 751

Η επιστροφή του Σήφη στα Χανιά, δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις. Η Στεφανία θα τρελαθεί από τη χαρά της μόλις δει τον πατέρα της, χωρίς να ξέρει ότι αυτή η χαρά θα κρατήσει πολύ λίγο, καθώς ο Σήφης θα συλληφθεί. Η Στέλλα, λόγω της απουσίας του Ματθαίου στα Χανιά, έχει τρελάνει τη Μελίνα και τον Αχιλλέα με τις απαιτήσεις της και είναι σε τόσο έξαλλη κατάσταση, που θα καταφέρει να πιεί μέχρι και… φυτοφάρμακο. Στο μεταξύ, ο Ματθαίος ανησυχεί όλο και πιο πολύ για την ψυχολογική κατάσταση της Αναστασίας, που έχει πάθει εμμονή με το μωρό της Στέλλας. Η Δάφνη με τον Μύρο, παρότι χωρισμένοι κοιμούνται μαζί, ξυπνάνε μαζί και εξακολουθούν να ζουν στο ίδιο σπίτι «φιλικά», όπως λέει ο Μύρος. Κι ενώ η Βασιλική έχει δρομολογήσει τη ζωή της με τον Νικόλα και ο Μηνάς ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη Λίνα, το πρώην ζευγάρι όπου βρεθεί σκοτώνεται αποδεικνύοντας ότι κάποια σπίθα συναισθηματικής εξάρτησης, εξακολουθεί να καίει μέσα τους.


Επεισόδιο 752

 Ο Σήφης συλλαμβάνεται και οδηγείται στην ασφάλεια κι από εκεί στον ανακριτή και τον εισαγγελέα. Η Στέλλα σε κατάσταση πανικού, τρέχει την Μελίνα και τον Αχιλλέα στα νοσοκομεία, προκειμένου να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες μετά το φυτοφάρμακο που ήπιε. Η Δήμητρα επιστρέφει στα Χανιά, έχοντας ρευστοποιήσει τα κεφάλαιά της κι αγνοώντας πως ο Πάτροκλος σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει για τοκογλυφίες. Ο Μύρος ομολογεί στον Χαρίδημο πως επιχείρησε να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα.. αλλά δεν τα κατάφερε. Στο μεταξύ η Αλίκη κάνει την πρώτη της εξαγωγή σε «Μπρούσκο» αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Η Δανάη, μαθαίνει για την δολοφονία του απαγωγέα της μικρής Αγάπης και έντρομη τρέχει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, έτοιμη να τους εξομολογηθεί όλη την αλήθεια για τον Πάτροκλο, ενώ την ίδια στιγμή στην Κρήτη, όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση ανακριτή κι εισαγγελέα για τον Σήφη.

Επεισόδιο 753

Ο Σήφης παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, ωσότου το Δικαστικό Συμβούλιο αποφασίσει εάν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικού όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης.. Με βάση τα λεγόμενα του δικηγόρου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα και η Χρυσάνθη με τον Παύλο, ανησυχούν ιδιαίτερα μήπως και ο Σήφης το σκάσει πάλι στο εξωτερικό.. Παράλληλα η Στεφανία είναι τρομερά επηρεασμένη από τα κουτσομπολιά για τον πατέρα της και αρνείται να πάει στο σχολείο. Ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται ότι η Μελίνα κάτι του κρύβει και μετά από έντονες πιέσεις, του αποκαλύπτει το ραντεβού που έχει με την Δανάη, προκειμένου να μάθει αν πίσω από την απαγωγή της Αγάπης, κρύβεται ο Πάτροκλος. Από την άλλη ο Ματθαίος φτάνει στο σημείο να πιαστεί στα χέρια με τον Πάτροκλο, όταν τον βλέπει στο καφενείο της Κωνσταντίνα μαζί με την Δήμητρα. Κι ενώ η Στέλλα εξακολουθεί να πιέζει τον Ματθαίο να επιστρέψει στην Κύπρο, η Αναστασία τον παρακαλεί να μείνει κοντά της και να φανερώσουν σε όλους τη σχέση τους. Ο Αστυνόμος μένει έκπληκτος, όταν μια γυναίκα τον επισκέπτεται στο γραφείο του και ζητά να δει τον Σήφη, με την ιδιότητα της συζύγου.


Επεισόδιο 754

Τα στοιχεία που έχει βρει ο Αντρέας στη θυρίδα του Αλκιβιάδη, δίνουν στην οικογένεια του Σήφη, την ελπίδα ότι θα αφεθεί ελεύθερος, αλλά στο μεταξύ η Πάολα Σπαλέτι έρχεται να τον επισκεφθεί στο αστυνομικό τμήμα που κρατείται. Η Δανάη, μετά από μεγάλη πίεση, αποκαλύπτει στη Μελίνα και τον Αχιλλέα, ότι ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση ήταν ο Πάτροκλος κι αυτοί πεπεισμένοι πια για τον ρόλο του στην απαγωγή της Αγάπης, αποφασίζουν να πάνε Κρήτη για να μιλήσουν με τον αστυνόμο Αρχοντάκη. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα. Η Ρενάτα αποκοιμίζει με υπνωτικό τον Διαμαντή και τους φύλακες της αποθήκης και δίνει στον Άρη την εντολή, να αρπάξει τις λίρες. Η Αλίκη παίρνει τα πρώτα χρήματα για την εξαγωγή του κρασιού και ενώ κατακλύζεται από ένα κύμα ενθουσιασμού, κερνάει τους πάντες στα Χανιά γι΄ αυτή τη μεγάλη επαγγελματική της επιτυχία, που ακόμα δεν την πιστεύει κανείς.

Τα επόμενα επεισόδια 755-756-757-758 ΕΔΩ
759-760-761-762-763 ΕΔΩ

Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο «Ματθαίος» από το «Μπρούσκο» χορεύει μεθυσμένος με την κοιλιά έξω! Το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου…

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει πρώτη φορά για τον καυγά με τον Αποστόλη Τότσικα!

Επεισόδια

746 ΕΔΩ
747 ΕΔΩ
748 ΕΔΩ
749 ΕΔΩ
750 ΕΔΩ
751 ΕΔΩ
752 ΕΔΩ
753 ΕΔΩ
754 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που...